• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • 3 מתכונים מפנקים ועשירים בירקות לכל המשפחה
  • אצבעות פילו גבינה וכרובית
  • 01 אצבעות פילו גבינה וכרובית
  • 02 בייגלה כרובית ללא גלוטן
  • 03 לחמניות גבינה, זיתים וברוקולי

3 מתכונים מפנקים ועשירים בירקות לכל המשפחה

שלוש בלוגריות מובילות הכינו במיוחד עבורנו מתכונים לפינוקים עשירים בגבינות ובפתיתי הירקות של "סנפרוסט"
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף

3 מתכונים מפנקים ועשירים בירקות לכל המשפחה

  • 01 אצבעות פילו גבינה וכרובית
  • 02 בייגלה כרובית ללא גלוטן
  • 03 לחמניות גבינה, זיתים וברוקולי

אצבעות פילו גבינה וכרובית

איזה תענוג! יונית צוקרמן משדרגת לנו את בורקס הפילו המסורתי עם תוספת מפתיעה של כרובית

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : יונית צוקרמן \ צילום : יונית צוקרמן
דרג:
אצבעות פילו גבינה וכרובית
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי
כמות מנות: 12-15 יחידות
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 שקית (800 גרם) פתיתי כרובית "סנפרוסט"
  • 1 חבילה (500 גרם) עלי בצק פילו "מעדנות", מופשרים לפי ההוראות שעל האריזה
  • 2 ביצים
  • כף גדושה קמח
  • 1 גביע גבינה לבנה 5% "תנובה"
  • 1 גביע קוטג 5% "תנובה"
  • 200 גרם גבינת מוצרלה מגורדת "תנובה"
  • 200 גרם גבינה בולגרית 5% "פיראוס"
  • מלח ופלפל לפי הטעם

איך מכינים:

1. מבשלים את פתיתי הכרובית במים רבע שעה, מכבים את האש, מסננים ושופכים לקערה.
2. מוסיפים את שאר מוצרי המלית ומערבבים היטב. מעבירים את המלית לשקית זילוף.
3. גוזרים שני עלי פילו ל-4 ככה שנוצרים 8 מלבנים.
4. על כל עלה מזלפים מלית. חשוב להשאיר כחצי ס"מ רווח בצדדים על מנת לקפל.
5. מקפלים את שתי קצוות העלה על הגבינה ומגלגלים עד לקבלת מאפה בצורת סיגר.
6. מברישים את המאפים בביצה טרופה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להזהבה.






דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו