כניסה למטבח שלי
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
הצטרפות
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
מנה טבעונית נפלאה ומשביעה. סלט ליד ויש לכם ארוחה מושלמת!
1. מעבירים את פתיתי הכרובית למסננת ושוטפים מתחת למים זורמים כדי שיפשירו
2. סוחטים היטב ומנקזים משאריות הנוזלים
3. מעבירים לבלנדר את פתיתי הכרובית, גרגרי החומוס , את קמח החומוס, שן השום ו2 כפות שמן זית (מתוך ה3 )
4. טוחנים היטב עד שמתקבלת עיסה דביקה ואחידה
5. מחממים תנור לחום של 200 מעלות בתוכנית גריל עליון
6. מרפדים תבנית אפייה בנייר ומשמנים אותו בשמן זית
7. שופכים את חצי כוס החומוס המיועדת לציפוי הקציצות לקערה עמוקה
8. בעזרת ידיים רטובות יוצרים מעיסה צורה של קציצות, מגלגלים הקערה עם קמח החומוס עד שהקמח מצפה את הקציצה מכל עבר ומניחים בתבנית האפייה
חוזרים על הפעולה עד שהעיסה נגמרת ויש 10 קציצות מונחות על גבי תבנית האפיה
אל תחששו שהעיסה רטובה והקציצות מתפרקות - הם יתקשו באפייה
9. מזלפים מעט שמן זית מעל
10. מניחים את תבנית האפייה גבוה וסמוך ככל האפשר לגריל העליון
אופים כ 8- 12 דקות עד שהקציצות משחימות.