• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • עוגות שמרים
    • מתכונים לעוגיות ומתכונים עם עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
  • מתכונים נוספים
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
        • מתכונים לחג השבועות
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
      • ולקינוח...
        • עוגות ועוגיות
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
        • קטניות
        • פירות
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר

כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי

* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי

כניסה למטבח שלי

מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:

תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות

איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.

מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו

נא להזין סיסמא חדשה:

* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה

הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • 13 ארוחות מושלמות ועשירות בירקות שמכינים בקלות
  • סירות בטטה של אולגה טוכשר
  • 01 פסטה פסטו וברוקולי עשירה בחלבון
  • 02 מאפה פילו במילוי גבינות וברוקולי
  • 03 פלאפל ברוקולי
  • 04 בייגל ירושלמי ממולא כרובית ובצל
  • 05 קציצות מחשי ברוקולי
  • 06 פיצה כרובית
  • 07 פאי סינייה כרובית
  • 08 סירות בטטה של אולגה טוכשר
  • 09 קלצונה כרובית
  • 10 קוסקוס כרובית טבעוני ללא גלוטן
  • 11 קציצות כרובית טבעוניות
  • 12 נאגטס כרובית
  • 13 סלט טאבולה

13 ארוחות מושלמות ועשירות בירקות שמכינים בקלות

ביקשנו ממיטב בלוגרי הרשת המובילים להכין מתכונים טעימים עם פתיתי הירקות החדשים של סנפרוסט והתוצאה מרהיבה במיוחד! קבלו 13 מתכונים שיריצו אתכם למטבח
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף
  • 01 פסטה פסטו וברוקולי עשירה בחלבון
  • 02 מאפה פילו במילוי גבינות וברוקולי
  • 03 פלאפל ברוקולי
  • 04 בייגל ירושלמי ממולא כרובית ובצל
  • 05 קציצות מחשי ברוקולי
  • 06 פיצה כרובית
  • 07 פאי סינייה כרובית
  • 08 סירות בטטה של אולגה טוכשר
  • 09 קלצונה כרובית
  • 10 קוסקוס כרובית טבעוני ללא גלוטן
  • 11 קציצות כרובית טבעוניות
  • 12 נאגטס כרובית
  • 13 סלט טאבולה

סירות בטטה של אולגה טוכשר

מנה טבעונית, צבעונית וטעימה במיוחד

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : אולגה טוכשר \ צילום : אולגה טוכשר
דרג:
סירות בטטה של אולגה טוכשר
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ פרווה
כמות מנות: 4-8
דירוג גולשים:
רוצה להתייעץ?
וואטסאפ לשף שלנו

רכיבים:

  • 4 בטטות בינוניות, שטופות וחצויות לאורך
  • 1 שקית (800 גרם) פתיתי ברוקולי סנפרוסט
  • 1/2 רימון, מפורק לזרעים
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • 1/4 כפית כמון (אופציונלי)
  • 1 כף שמרי בירה (אופציונלי)

איך מכינים:

1. מחממים את התנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. מסדרים את חצאי הבטטות על גבי התבנית, משמנים קלות מלמעלה ואופים כ-20 דקות, או עד שהן מתרככות. מצננים לחלוטין.
3. חולטים את פתיתי הברוקולי במים פושרים, מסננים היטב וסוחטים את עודפי הנוזלים.
4. בעזרת כפית או כף מרוקנים את החלק המרכזי של הבטטות, די קרוב לשוליים, ליצירת מעין סירות. מעבירים את "בשר" הבטטות לקערה ומועכים בעזרת מזלג.
5. מוסיפים לקערה את פתיתי הברוקולי, זרעי הרימון והתבלינים ומערבבים היטב.
6. ממלאים את הסירות בנדיבות בתערובת הבטטה והברוקולי. מגישים לצד טחינה. שומרים במקרר.
הערות:
באותה הדרך ניתן למלא ירקות נוספים / אחרים: תפוחי אדמה, חצילים, דלעת ערמונים, דלורית ואפילו פטריות גדולות.
תתבלו את תערובת הירקות בהתאם הטעם האישי






דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

מתכונים שצפית בהם לאחרונה

    אין מתכונים נוספים שנצפו

    דף הבית
    • מפת אתר
    • צור קשר
    • המתכונים שלי
    • העלאת מתכון
    • הצהרת נגישות
    • בלוג השף
    • תנאי שימוש
    מתכונים נוספים
    • מוס רוזמרי חלבה
    • סופלה שוקולד
    • עלי סיגרים במילוי גבינה
    • מאפה גבינות וחצילים
    • פאי דובדבנים אישי
    סוגי מתכונים
    • פסטה
    • מרקים
    • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגיות קוואקר
    ערוצי השף הלבן
    המוצרים שלנו
    הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
    ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
    בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
    נרשמת בהצלחה
    השף הלבן techmarketing