• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
המטבח שלי
השף הלבן
השף הלבן  לוגו
  • התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
10 דקות
מנות ראשונות
מרקים
ארוחת בוקר
ארוחת צהריים
ארוחת ערב
מתכונים לשבת
מתכונים טבעוניים
מתכונים צמחוניים
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
ללא גלוטן
מתכונים עתירים בחלבון
מתכונים דיאטטיים
מתכונים לחג
מתכונים לטו בשבט
מתכונים לחג השבועות
מתכונים לפורים
מתכונים לפסח
מתכונים לסוכות
מתכונים ליום העצמאות
ראש השנה
מתכונים לחנוכה
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
דגים
ירקות
מתכונים ממוצרי בסיס
קטניות
פירות
מתכונים עם בשר בקר
עוף
פסטה
אורז
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
גלידה
שייק
קינוחים אישיים
פנקייק
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
עוגיות בריאות
עוגיות שיבולת שועל
תפריט
התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
מתכונים לחג
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
צור קשר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • 12 עוגות תפוחים שיעשו לכם את השנה טובה ומתוקה
  • שושני תפוחים בבצק עלים
  • 01 עוגת תפוחים, שקדים וקוקוס ללא קמח
  • 02 שושני תפוחים בבצק עלים
  • 03 רולדה עם קרם מסקרפונה ותפוחים מקורמלים
  • 04 עוגת תפוחים עשירה
  • 05 פרוסות תפוחים קלות הכנה
  • 06 עוגת תפוחים וקלבדוס
  • 07 טארט תפוחים מהיר הכנה
  • 08 עוגת פרג תפוחים בציפוי קרמל
  • 09 עוגת תפוחים בחושה
  • 10 עוגת תפוחים (פרווה)
  • 11 עוגת תפוחים הפוכה
  • 12 פאי תפוחים

12 עוגות תפוחים שיעשו לכם את השנה טובה ומתוקה

במיוחד לקראת השנה החדשה אספנו לכם את מיטב מתכוני עוגות התפוחים באתר השף הלבן
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף

12 עוגות תפוחים שיעשו לכם את השנה טובה ומתוקה

  • 01 עוגת תפוחים, שקדים וקוקוס ללא קמח
  • 02 שושני תפוחים בבצק עלים
  • 03 רולדה עם קרם מסקרפונה ותפוחים מקורמלים
  • 04 עוגת תפוחים עשירה
  • 05 פרוסות תפוחים קלות הכנה
  • 06 עוגת תפוחים וקלבדוס
  • 07 טארט תפוחים מהיר הכנה
  • 08 עוגת פרג תפוחים בציפוי קרמל
  • 09 עוגת תפוחים בחושה
  • 10 עוגת תפוחים (פרווה)
  • 11 עוגת תפוחים הפוכה
  • 12 פאי תפוחים

שושני תפוחים בבצק עלים

המאפים היפים האלו פרצו לתועדה לפני כמה שנים ושברו את הראש. לקראת החג, החלטנו לחדש אותם ולהוסיף להם מלית מתוקה של גבינה וקינמון.

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : דור משה \ צילום : דור משה \ עיצוב : דור משה
דרג:
שושני תפוחים בבצק עלים
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: 12 סוג תבנית / כלי: תבנית מאפינס
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חבילה (600 גרם) בצק עלים חמאה "מעדנות", מופשר לפי ההוראות שעל האריזה
  • 4 תפוחים גרנד סמית'/ ליידי פינק (אפשר גם לשלב)
  • 110 גרם (1/2 גביע) גבינת נפוליאון בטעם טבעי
  • מיץ מלימון שלם
  • למלית:
  • 1/2 כפית קינמון
  • 40 גרם (3 כפות) סוכר
  • 1/2 כפית תמצית וניל
  • לקישוט:
  • אבקת סוכר

איך מכינים:

הכנת ראשונית:
1. משטחים את הבצק על משטח מקומח.
2. חוצים את הבצק, כל חצי מרדדים מעט על מנת להרחיב אותו בכמה ס"מ.
3. בעזרת גלגלת פיצה חותכים כל חתיכת בצק לשש רצועות (מהצד הרחב).
4. מניחים בתבנית עם נייר אפייה ומעבירים לקירור.
להכנת התפוחים:
1. מקלפים את התפוחים, מוציאים להם את הליבה ופורסים אותם הכי דק שניתן. חתיכות עבות יקשו עליכם את עיצוב המאפה.
2. מניחים בקערה גדולה עם מיץ הלימון ומכסים במים. מכניסים למיקרו למשך 4-6 דקות, עד שהתפוחים מתרככים. מסננים אותם ונותנים להם להצטנן.
להכנת המלית
1. מערבבים היטב את כל חומרי המלית בקערה קטנה.
2. מחממים תנור לחום של 180º.
להרכבת המאפים:
1. מוציאים חתיכת בצק, מורחים עליה שכבת דקה של מלית הגבינה ומסדרים מעל חצאי תפוחים על החצי העליון של חתיכת הבצק (לאורכו). 2. מקפלים את החצי השני של הבצק על התפוחים ומגלגלים את הרצועה לצורך פרח. מניחים בתבנית שקעים ואופים כ- 40 דקות, עד שהבצק מזהיב (זה בסדר אם התפוחים משחימים). אם התפוחים מתחילים להישרף, אפשר להניח על התבנית חתיכת נייר אלומיניום בצורה רופפת.
3. מצננים, מפדרים אבקת סוכר ומגישים



דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
מפת אתר
צור קשר
המתכונים שלי
הצהרת נגישות
 
בלוג השף
תנאי שימוש
שאלות נפוצות
שירות לקוחות
מפת האתר
יצירת קשר
בלוג השף
עמוד הבית
|
שאלות ותשובות
|
מפת האתר
|
יצירת קשר
מבשלים איתכם מכל מקום
הצהרת נגישות הצהרת נגישות
IDEODIGITAL
תנובה לוגו