• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
המטבח שלי
השף הלבן
השף הלבן  לוגו
  • התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
10 דקות
מנות ראשונות
מרקים
ארוחת בוקר
ארוחת צהריים
ארוחת ערב
מתכונים לשבת
מתכונים טבעוניים
מתכונים צמחוניים
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
ללא גלוטן
מתכונים עתירים בחלבון
מתכונים דיאטטיים
מתכונים לחג
מתכונים לטו בשבט
מתכונים לחג השבועות
מתכונים לפורים
מתכונים לפסח
מתכונים לסוכות
מתכונים ליום העצמאות
ראש השנה
מתכונים לחנוכה
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
דגים
ירקות
מתכונים ממוצרי בסיס
קטניות
פירות
מתכונים עם בשר בקר
עוף
פסטה
אורז
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
גלידה
שייק
קינוחים אישיים
פנקייק
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
עוגיות בריאות
עוגיות שיבולת שועל
תפריט
התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
מתכונים לחג
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
צור קשר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • 12 עוגות תפוחים שיעשו לכם את השנה טובה ומתוקה
  • עוגת תפוחים, שקדים וקוקוס ללא קמח
  • 01 עוגת תפוחים, שקדים וקוקוס ללא קמח
  • 02 שושני תפוחים בבצק עלים
  • 03 רולדה עם קרם מסקרפונה ותפוחים מקורמלים
  • 04 עוגת תפוחים עשירה
  • 05 פרוסות תפוחים קלות הכנה
  • 06 עוגת תפוחים וקלבדוס
  • 07 טארט תפוחים מהיר הכנה
  • 08 עוגת פרג תפוחים בציפוי קרמל
  • 09 עוגת תפוחים בחושה
  • 10 עוגת תפוחים (פרווה)
  • 11 עוגת תפוחים הפוכה
  • 12 פאי תפוחים

12 עוגות תפוחים שיעשו לכם את השנה טובה ומתוקה

במיוחד לקראת השנה החדשה אספנו לכם את מיטב מתכוני עוגות התפוחים באתר השף הלבן
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף

12 עוגות תפוחים שיעשו לכם את השנה טובה ומתוקה

  • 01 עוגת תפוחים, שקדים וקוקוס ללא קמח
  • 02 שושני תפוחים בבצק עלים
  • 03 רולדה עם קרם מסקרפונה ותפוחים מקורמלים
  • 04 עוגת תפוחים עשירה
  • 05 פרוסות תפוחים קלות הכנה
  • 06 עוגת תפוחים וקלבדוס
  • 07 טארט תפוחים מהיר הכנה
  • 08 עוגת פרג תפוחים בציפוי קרמל
  • 09 עוגת תפוחים בחושה
  • 10 עוגת תפוחים (פרווה)
  • 11 עוגת תפוחים הפוכה
  • 12 פאי תפוחים

עוגת תפוחים, שקדים וקוקוס ללא קמח

העוגה הנפלאה הזאת מכילה כמות מכובדת של קוקוס ושקדים ומניבה עוגה בטעם מרציפני ומרקם נימוח ומפנק. לא תרגישו בחסרונו של הקמח!

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : דור משה \ צילום : דור משה \ עיצוב : דור משה
דרג:
עוגת תפוחים, שקדים וקוקוס ללא קמח
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: 10 סוג תבנית / כלי: תבנית בקוטר 24 ס"מ
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 200 גרם שקדים טחונים
  • 70 גרם (1/2 כוס) קורנפלור
  • 60 גרם (1/2 כוס) קוקוס טחון
  • 200 גרם סוכר לבן (כוס אחת, אפשר להחליף באבקת סוכרלוז)
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • 1/4 כפית מלח
  • 200 גרם חמאה מומסת, פושרת
  • 4 ביצים בגודל L
  • 1 כפית קינמון
  • 1 כפית תמצית וניל איכותית
  • 2 תפוחים מקולפים, חתוכים לריבועים קטנים

איך מכינים:

1. מחממים תנור לחום של 180º.
להכנת העוגה:
1. מרפדים את תחתית התבנית בנייר אפייה ומשמנים עם מעט חמאה את הדפנות.
2. בקערה גדולה מערבבים את השקדים, הקורנפלור, הקוקוס, הסוכר, אבקת האפייה והמלח.
3. בקערה נוספת מערבבים היטב את החמאה, הביצים, הקינמון והוניל. מעבירים את הנוזלים לקערה עם החומרים היבשים. מערבבים עד לאיחוד.
5. מוסיפים את התפוחים ומקפלים את התערובת עד להטמעת התפוחים באופן שווה בבלילה. מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים במשך 45 דקות, או עד שהעוגה מתייצבת אך קיסם הננעץ בה עדיין יוצא לח.
6. מצננים את העוגה לחלוטין, עד שהיא מגיעה לטמפ' החדר.


דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
מפת אתר
צור קשר
המתכונים שלי
הצהרת נגישות
 
בלוג השף
תנאי שימוש
שאלות נפוצות
שירות לקוחות
מפת האתר
יצירת קשר
בלוג השף
עמוד הבית
|
שאלות ותשובות
|
מפת האתר
|
יצירת קשר
מבשלים איתכם מכל מקום
הצהרת נגישות הצהרת נגישות
IDEODIGITAL
תנובה לוגו