עוגת תפוחים (פרווה)
עוגת תפוחים קלה ונהדרת
מאת: עורך השף הלבן
דרג:

עד 20 דקות
\
שף מתחיל - קל
כמות מנות:
10 מנות
דירוג גולשים:
רכיבים:
- 5-6 תפוחי עץ מכל סוג שרוצים
- 3 כפות סוכר
- 100 גרם אגוזים (אם אוהבים)
- 3 כפות קינמון (אפשר יותר או פחות לפי הטעם)
- לבלילת הבצק:
- 6 ביצים
- 2 כוסות סוכר
- 2 כוסות קמח תופח
- 1 כוס שמן
- 1 שקית אבקת אפיה
איך מכינים:
1. את התפוחים פורסים לפרוסות דקות מוסיפים את הסוכר, האגוזים, והקינמון, ומשטחים בתבנית אפיה משומנת.
2. שמים את כל חומרי בלילת הבצק בקערה ומערבבים היטב.
3. את כל החומרים מערבבים ביחד טוב טוב, ואז יוצקים מעל לתערובת התפוחים בתבנית.
4. אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות בערך 40 דקות או עד שקיסם שננעץ בבצק יוצא יבש.
דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה