• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
המטבח שלי
השף הלבן
השף הלבן  לוגו
  • התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
10 דקות
מנות ראשונות
מרקים
ארוחת בוקר
ארוחת צהריים
ארוחת ערב
מתכונים לשבת
מתכונים טבעוניים
מתכונים צמחוניים
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
ללא גלוטן
מתכונים עתירים בחלבון
מתכונים דיאטטיים
מתכונים לחג
מתכונים לטו בשבט
מתכונים לחג השבועות
מתכונים לפורים
מתכונים לפסח
מתכונים לסוכות
מתכונים ליום העצמאות
ראש השנה
מתכונים לחנוכה
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
דגים
ירקות
מתכונים ממוצרי בסיס
קטניות
פירות
מתכונים עם בשר בקר
עוף
פסטה
אורז
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
גלידה
שייק
קינוחים אישיים
פנקייק
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
עוגיות בריאות
עוגיות שיבולת שועל
תפריט
התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
מתכונים לחג
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
צור קשר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • 10 עוגות בחושות מושלמות לסוף השבוע
  • עוגת דובדבנים ושוקולד לבן
  • 01 עוגת דובדבנים ושוקולד לבן
  • 02 עוגת וניל בחושה וטבעונית
  • 03 עוגת שזיפים ופיסטוקים
  • 04 עוגת תפוזים וקוקוס בקערה אחת
  • 05 עוגת יוגורט מנוקדת עם למון קארד
  • 06 מתכון לעוגת גבינה ותפוחים בחושה
  • 07 עוגת גזר בציפוי שמנת
  • 08 עוגת שיש ריבת-חלב ושוקולד
  • 09 עוגת בננה ושמנת חמוצה
  • 10 עוגה בחושה שוקולד וחלבה

10 עוגות בחושות מושלמות לסוף השבוע

כאלה מתכונים בדיוק אנחנו אוהבים! אספנו לכם 10 מתכוני עוגות בחושות נהדרות שמכינים בכמה דקות
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף

10 עוגות בחושות מושלמות לסוף השבוע

  • 01 עוגת דובדבנים ושוקולד לבן
  • 02 עוגת וניל בחושה וטבעונית
  • 03 עוגת שזיפים ופיסטוקים
  • 04 עוגת תפוזים וקוקוס בקערה אחת
  • 05 עוגת יוגורט מנוקדת עם למון קארד
  • 06 מתכון לעוגת גבינה ותפוחים בחושה
  • 07 עוגת גזר בציפוי שמנת
  • 08 עוגת שיש ריבת-חלב ושוקולד
  • 09 עוגת בננה ושמנת חמוצה
  • 10 עוגה בחושה שוקולד וחלבה

עוגת דובדבנים ושוקולד לבן

עוגה קלילה משובצת דובדבנים טריים במעטפת גנאש שוקולד לבן, שמתמוסס לתוך תערובת העוגה במהלך האפייה. סוכר הדמררה יוצר מעטה מבריק על פני העוגה.

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : דנית סלומון \ צילום : יהודה סלומון \ עיצוב : יהודה סלומון
דרג:
עוגת דובדבנים ושוקולד לבן
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: 15 סוג תבנית / כלי: תבנית מלבנית 20x25 ס"מ
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 100 גרם שוקולד לבן קצוץ
  • 2 כפות (30 מ"ל) שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
  • 150 גרם חמאת "תנובה" בטמפרטורת החדר
  • 1 כוס (200 גרם) סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • קליפה מגוררת מלימון ליים (או מחצי לימון)
  • 3 ביצים גדולות טרופות
  • ½1 כוסות (190 גרם) קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 3 כפות קורנפלור
  • 2 כפות מיץ ליים או לימון
  • 30 דובדבנים מגולענים
  • 2 כפות סוכר דמררה
  • להגשה: קרם פרש "השף הלבן" או שמנת חמוצה 27% בטעם של פעם ודובדבנים טריים

איך מכינים:

1. כמה שעות (שלוש שעות עד יממה) לפני הכנת העוגה מכינים את גנאש השוקולד הלבן. ממיסים את השוקולד הלבן עם השמנת במיקרוגל או מעל אדים. טורפים לתערובת חלקה ומקררים עד שהתערובת מתייצבת. בעזרת 2 כפיות צרים 30 גושים מעוגלים של גנאש, מניחים אותם בצלחת גדולה ומכניסים למקפיא לחצי שעה לפחות.
2. מכינים את העוגה. מחממים את התנור לחום בינוני (160 מעלות בתוכנית טורבו; 180 מעלות בחום עליון־תחתון) כשתבנית התנור הגדולה מושחלת במדף האמצעי. משמנים תבנית מלבנית 20x25 ס"מ (אני השתמשתי בתבנית פאי מלבנית בעלת תחתית מתפרקת).
3. מערבלים יחד חמאה, סוכר, וניל וקליפת ליים במשך 2 דקות. מוסיפים ביצים, קמח מנופה עם אבקת אפייה ועם קורנפלור ומיץ ליים. מערבלים רק עד שהתערובת אחידה. משטחים את התערובת בתבנית ומיישרים את פניה. מסדרים את גושי הגנאש הקפואים על העוגה ב־6 שורות ישרות במרחקים שווים, ומשקיעים אותם קצת לתוך תערובת העוגה. ומניחים דובדבן על כל גוש גנאש. זורים למעלה את סוכר הדמררה.
4. מניחים את תבנית העוגה על תבנית התנור החמה ואופים במשך 35 דקות או עד שפני העוגה זהובים ומרכזה יציב למגע. מצננים. מחלצים את העוגה מהתבנית, פורסים ומגישים עם קרם פרש ועם דובדבנים טריים.

דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
מפת אתר
צור קשר
המתכונים שלי
הצהרת נגישות
 
בלוג השף
תנאי שימוש
שאלות נפוצות
שירות לקוחות
מפת האתר
יצירת קשר
בלוג השף
עמוד הבית
|
שאלות ותשובות
|
מפת האתר
|
יצירת קשר
מבשלים איתכם מכל מקום
הצהרת נגישות הצהרת נגישות
IDEODIGITAL
תנובה לוגו