• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
המטבח שלי
השף הלבן
השף הלבן  לוגו
  • התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
10 דקות
מנות ראשונות
מרקים
ארוחת בוקר
ארוחת צהריים
ארוחת ערב
מתכונים לשבת
מתכונים טבעוניים
מתכונים צמחוניים
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
ללא גלוטן
מתכונים עתירים בחלבון
מתכונים דיאטטיים
מתכונים לחג
מתכונים לטו בשבט
מתכונים לחג השבועות
מתכונים לפורים
מתכונים לפסח
מתכונים לסוכות
מתכונים ליום העצמאות
ראש השנה
מתכונים לחנוכה
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
דגים
ירקות
מתכונים ממוצרי בסיס
קטניות
פירות
מתכונים עם בשר בקר
עוף
פסטה
אורז
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
גלידה
שייק
קינוחים אישיים
פנקייק
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
עוגיות בריאות
עוגיות שיבולת שועל
תפריט
התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
מתכונים לחג
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
צור קשר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • 10 מתכונים מדהימים שישדרגו לכם בקלות את ליל הסדר!
  • תבשיל כתף בקר ביין לבן עם אפונה ושום
  • 01 תבשיל כתף בקר ביין לבן עם אפונה ושום
  • 02 פילה לברק וברוקולי על מצע פירה אפונה
  • 03 פילה סלמון עם שעועית ירוקה ואגוזי מלך 
  • 04 נתחי סינטה עם עלי מנגולד ואפונה עדינה
  • 05 תבשיל ארטישוק ירושלמי עם פטריות, פרגית, ערמונים ויין אדום
  • 06 תחתיות ארטישוק ממולאות בשר ברוטב שום ולימון עם אפונה עדינה
  • 07 כופתאות ממולאות תרד ברוטב פלפלים קלויים
  • 08 שעועית ירוקה עדינה, שומשום וטחינה
  • 09 במיה בנוסח ים-תיכוני
  • 10 מרק עוף עם קניידלעך פיקנטיים

10 מתכונים מדהימים שישדרגו לכם בקלות את ליל הסדר!

מה נכין לארוחות החג? אספנו לכם 10 מתכונים כשרים לפסח (לאוכלי קטניות) שתכינו בקלות בעזרת מוצרי "סנפרוסט"
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף

10 מתכונים מדהימים שישדרגו לכם בקלות את ליל הסדר!

  • 01 תבשיל כתף בקר ביין לבן עם אפונה ושום
  • 02 פילה לברק וברוקולי על מצע פירה אפונה
  • 03 פילה סלמון עם שעועית ירוקה ואגוזי מלך 
  • 04 נתחי סינטה עם עלי מנגולד ואפונה עדינה
  • 05 תבשיל ארטישוק ירושלמי עם פטריות, פרגית, ערמונים ויין אדום
  • 06 תחתיות ארטישוק ממולאות בשר ברוטב שום ולימון עם אפונה עדינה
  • 07 כופתאות ממולאות תרד ברוטב פלפלים קלויים
  • 08 שעועית ירוקה עדינה, שומשום וטחינה
  • 09 במיה בנוסח ים-תיכוני
  • 10 מרק עוף עם קניידלעך פיקנטיים

תבשיל כתף בקר ביין לבן עם אפונה ושום

מנה עשירה עם טעמים עמוקים של בישול ארוך, שיכולה לככב על שולחן ליל הסדר

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : סנפרוסט ואתר וואלה \ צילום : שני בריל
דרג:
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי
כמות מנות: 6
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 שקית (800 גרם) אפונת גינה מוקפאת, סנפרוסט
  • 3 כפות שמן זית
  • 650 גרם כתף בקר, חתוך לקוביות בגודל 4 ס"מ, "אדום אדום"
  • 3 ראשי שום ירוק טרי (עם הגבעולים), ראש השום חצוי לרוחב והגבעולים חתוכים גס
  • 2 כוסות יין לבן
  • מלח, פלפל שחור גרוס

איך מכינים:


1. מחממים את שמן הזית בסיר בגודל בינוני. מוסיפים את נתחי הבקר וצורבים אותם היטב משני הצדדים עד להשחמה, כ-5 דקות.

2. מוציאים את הבשר, מוסיפים לאותו סיר את ראשי וגבעולי השום ומטגנים מעל להבה בינונית 5 דקות. מוסיפים את היין הלבן, מביאים לרתיחה ומחזירים לסיר את הבשר והנוזלים.

3. מוסיפים מים כמעט עד כיסוי, מתבלים במלח ופלפל, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים מעל להבה נמוכה שעתיים או עד שהבשר נימוח.

4. מוסיפים את האפונה, מערבבים ומבשלים 4 דקות נוספות, עד שהאפונה מתרככת אך נשארת בצבע ירוק בוהק. מגישים למרכז השולחן.


דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
מפת אתר
צור קשר
המתכונים שלי
הצהרת נגישות
 
בלוג השף
תנאי שימוש
שאלות נפוצות
שירות לקוחות
מפת האתר
יצירת קשר
בלוג השף
עמוד הבית
|
שאלות ותשובות
|
מפת האתר
|
יצירת קשר
מבשלים איתכם מכל מקום
הצהרת נגישות הצהרת נגישות
IDEODIGITAL
תנובה לוגו