• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
המטבח שלי
השף הלבן
השף הלבן  לוגו
  • התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
10 דקות
מנות ראשונות
מרקים
ארוחת בוקר
ארוחת צהריים
ארוחת ערב
מתכונים לשבת
מתכונים טבעוניים
מתכונים צמחוניים
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
ללא גלוטן
מתכונים עתירים בחלבון
מתכונים דיאטטיים
מתכונים לחג
מתכונים לטו בשבט
מתכונים לחג השבועות
מתכונים לפורים
מתכונים לפסח
מתכונים לסוכות
מתכונים ליום העצמאות
ראש השנה
מתכונים לחנוכה
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
דגים
ירקות
מתכונים ממוצרי בסיס
קטניות
פירות
מתכונים עם בשר בקר
עוף
פסטה
אורז
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
גלידה
שייק
קינוחים אישיים
פנקייק
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
עוגיות בריאות
עוגיות שיבולת שועל
תפריט
התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
מתכונים לחג
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
צור קשר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • 10 מאפים קלים להכנה שישדרגו לכם את ארוחות הערב!
  • מאפה אקורדיון עם גבינות וקוביות בטטה
  • 01 מאפה אקורדיון עם גבינות וקוביות בטטה
  • 02 מיני לזניות מבצק פילו
  • 03 גאלט פיצה
  • 04 6 פשטידות בתבנית אחת
  • 05 כנאפה מלוחה
  • 06 מאפינס גבינות ופטריות
  • 07 וופל בלגי מלוח עם גבינות
  • 08 לחמניות ארוחת ערב ממולאות ביצה קשה וגבינות
  • 09 בורקס שקשוקה
  • 10 בורקס כתר במילוי גבינות ותרד

10 מאפים קלים להכנה שישדרגו לכם את ארוחות הערב!

לא רק חביתה או מקושקשת! אספנו לכם 10 רעיונות טעימים למאפים קלים להכנה שישדרגו לכם בקלות את ארוחת הערב המשפחתית
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף

10 מאפים קלים להכנה שישדרגו לכם את ארוחות הערב!

  • 01 מאפה אקורדיון עם גבינות וקוביות בטטה
  • 02 מיני לזניות מבצק פילו
  • 03 גאלט פיצה
  • 04 6 פשטידות בתבנית אחת
  • 05 כנאפה מלוחה
  • 06 מאפינס גבינות ופטריות
  • 07 וופל בלגי מלוח עם גבינות
  • 08 לחמניות ארוחת ערב ממולאות ביצה קשה וגבינות
  • 09 בורקס שקשוקה
  • 10 בורקס כתר במילוי גבינות ותרד

מאפה אקורדיון עם גבינות וקוביות בטטה

מאפה בצק פילו פריך עם גבינות ובטטה שמכינים ב-10 דקות, מתכון קל וקוצר מחמאות שללא ספק יכנס לתפריט הקבוע שלכם

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : רחלי קרוט \ צילום : שני בריל
דרג:
עד 10 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: 8 סוג תבנית / כלי: תבנית מלבנית 20x30 ס"מ
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 עלי פילו "מעדנות", מופשרים לפי ההוראות שעל גבי האריזה
  • 300 גרם גבינה בולגרית רכה או גבינת פטה "פיראוס"
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38% השף הלבן
  • 2 ביצים L
  • 3-4 בטטות (חתוכות לקוביות קטנות ומטוגנות או אפויות)

איך מכינים:

1.  מניחים עלה פילו על משטח העבודה ומתיזים שמן על כל הבצק. מכווצים/מקמטטים לצורת אקורדיון מחלק הצר כלפי החלק הצר כך שנוצרים מעיל גלים צמודים.

2. מניחים בתבנית. אם יש עודפים בצק חותכים אותם ומניחים גם אותם בתוך התבנית בצורה צפופה.

3. חוזרים על הפעולה עם שאר עלי הפילו עד שהתבנית מלאה בגלים של בצק.

4.  מפוררים את הגבינה ומפזרים מעל הבצק, משתדלים שהגבינה תכנס פנימה לשקעים שנוצרו.

5.  מפזרים בטטות מעל ומשתדלים שהן תכנסנה גם לשקעים. זה בסדר הן נשארות למעלה.

6.  מערבבים שמנת וביצים ושופכים על המאפה. מקפידים שכל הבצק יהיה עטוף בבלילה.

7.  אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 25-35 דקות או עד שהמאפה זהוב.






דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
מפת אתר
צור קשר
המתכונים שלי
הצהרת נגישות
 
בלוג השף
תנאי שימוש
שאלות נפוצות
שירות לקוחות
מפת האתר
יצירת קשר
בלוג השף
עמוד הבית
|
שאלות ותשובות
|
מפת האתר
|
יצירת קשר
מבשלים איתכם מכל מקום
הצהרת נגישות הצהרת נגישות
IDEODIGITAL
תנובה לוגו