1. פורסים את הבצק המרודד על נייר אפיה. מסמנים (מבלי לחתוך) 3 שלישים לאורכו. בשני השלישים הקיצוניים חותכים בסכין רצועות אלכסוניות אשר נשארות מחוברות לשליש המרכזי. נפטרים מהפינות ומשאירים כ-2 ס"מ לעומק הצלעות הקצרות.
2. בוזקים על השליש המרכזי כף סוכר, מורחים מסקרפונה ובוזקים סוכר וניל וכף סוכר נוספת. מניחים את טבלת השוקולד (או טבלה וחצי) ומפזרים פירות יער.
צמת מסקרפונה, שוקולד ופירות יער
מתכון לעוגת שמרים נהדרת במילוי גבינת מסקרפונה, שוקולד ופירות יער שתכינו בקלות עם בצק מוכן. תענוג אמיתי שיקצור מחמאות
מאת: עורך השף הלבן
\
מקור מתכון
: נעמה רן
\
צילום
: נעמה רן
דרג:

עד 20 דקות
\
שף מתחיל - קל
\
חלבי
כמות מנות:
2 צמות
דירוג גולשים:
רכיבים:
- 1 חבילה (900 גרם) בצק שמרים עלים "מעדנות", מופשרת לפי ההוראות שעל גבי האריזה
- למילוי:
- 4 כפות סוכר
- 2 מיכלי גבינת מסקרפונה קולקשן " שף הלבן", בטמפרטורת החדר
- 2 שקית סוכר וניל
- 200 גרם שוקולד מריר או חלב
- 6 כפות פירות יער קפואים "סנפרוסט" (אין צורך להפשיר)
- להברשה: ביצה טרופה
- להגשה: אבקת סוכר
איך מכינים:
-
1
-
2
3. מקפלים את שתי הצלעות הקצרות פנימה על המילוי. מותחים ומקפלים את הרצועות מהצדדים פנימה - פעם אחת מימין ופעם משמאל לכל אורך הבצק עד שכל המילוי מכוסה ברצועות.
4. מברישים את הבצק בביצה טרופה, מניחים ליד התנור להתפחה ומחממים תנור ל-175 מעלות. אופים כ-35 דקות עד שהמאפה שחום היטב. ממתינים 10-15 דקות, בוזקים אבקת סוכר ומגישים.
דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה