• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
המטבח שלי
השף הלבן
השף הלבן  לוגו
  • התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
10 דקות
מנות ראשונות
מרקים
ארוחת בוקר
ארוחת צהריים
ארוחת ערב
מתכונים לשבת
מתכונים טבעוניים
מתכונים צמחוניים
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
ללא גלוטן
מתכונים עתירים בחלבון
מתכונים דיאטטיים
מתכונים לחג
מתכונים לטו בשבט
מתכונים לחג השבועות
מתכונים לפורים
מתכונים לפסח
מתכונים לסוכות
מתכונים ליום העצמאות
ראש השנה
מתכונים לחנוכה
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
דגים
ירקות
מתכונים ממוצרי בסיס
קטניות
פירות
מתכונים עם בשר בקר
עוף
פסטה
אורז
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
גלידה
שייק
קינוחים אישיים
פנקייק
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
עוגיות בריאות
עוגיות שיבולת שועל
תפריט
התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
מתכונים לחג
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
צור קשר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • 10 מאפים טעימים שתוכלו להכין בקלות עם הילדים
  • צמת מסקרפונה, שוקולד ופירות יער
  • 01 סמבוסק גבינות מבצק מוכן
  • 02 פחזניות מילפיי מפנקות
  • 03 חצ'פורי שוקולד
  • 04 כוסות בצק עלים במילוי קצפת שוקולד
  • 05 צמת מסקרפונה, שוקולד ופירות יער
  • 06 בורקס שמש משפחתי במילוי גבינות ותרד
  • 07 חלה ממולאת ממרח ועוגיות לוטוס
  • 08 עוגיות אוזני פיל מלוחות עם פרג, רוזמרין ופרמזן
  • 09 חטיפי גבינה פריכים בשני מילויים
  • 10 "סוכריות" מלווח ממולאות גבינה

10 מאפים טעימים שתוכלו להכין בקלות עם הילדים

מחפשים רעיון לפעילות מקסימה שתוכלו לעשות עם הילדים בחופשה? אפו איתם מאפה חם וטעים! אספנו עבורכם 10 רעיונות מלוחים ומתוקים שתאפו בקלות ביחד עם סדרת בצקי "מעדנות"
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף

10 מאפים טעימים שתוכלו להכין בקלות עם הילדים

  • 01 סמבוסק גבינות מבצק מוכן
  • 02 פחזניות מילפיי מפנקות
  • 03 חצ'פורי שוקולד
  • 04 כוסות בצק עלים במילוי קצפת שוקולד
  • 05 צמת מסקרפונה, שוקולד ופירות יער
  • 06 בורקס שמש משפחתי במילוי גבינות ותרד
  • 07 חלה ממולאת ממרח ועוגיות לוטוס
  • 08 עוגיות אוזני פיל מלוחות עם פרג, רוזמרין ופרמזן
  • 09 חטיפי גבינה פריכים בשני מילויים
  • 10 "סוכריות" מלווח ממולאות גבינה

צמת מסקרפונה, שוקולד ופירות יער

מתכון לעוגת שמרים נהדרת במילוי גבינת מסקרפונה, שוקולד ופירות יער שתכינו בקלות עם בצק מוכן. תענוג אמיתי שיקצור מחמאות

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : נעמה רן \ צילום : נעמה רן
דרג:
צמת מסקרפונה ופירות יער
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: 2 צמות
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חבילה (900 גרם) בצק שמרים עלים "מעדנות", מופשרת לפי ההוראות שעל גבי האריזה
  • למילוי:
  • 4 כפות סוכר
  • 2 מיכלי גבינת מסקרפונה קולקשן " שף הלבן", בטמפרטורת החדר
  • 2 שקית סוכר וניל
  • 200 גרם שוקולד מריר או חלב
  • 6 כפות פירות יער קפואים "סנפרוסט" (אין צורך להפשיר)
  • להברשה: ביצה טרופה
  • להגשה: אבקת סוכר

איך מכינים:

  • 1

    1. פורסים את הבצק המרודד על נייר אפיה. מסמנים (מבלי לחתוך) 3 שלישים לאורכו. בשני השלישים הקיצוניים חותכים בסכין רצועות אלכסוניות אשר נשארות מחוברות לשליש המרכזי. נפטרים מהפינות ומשאירים כ-2 ס"מ לעומק הצלעות הקצרות.
    2. בוזקים על השליש המרכזי כף סוכר, מורחים מסקרפונה ובוזקים סוכר וניל וכף סוכר נוספת. מניחים את טבלת השוקולד (או טבלה וחצי) ומפזרים פירות יער.



  • 2

    3. מקפלים את שתי הצלעות הקצרות פנימה על המילוי. מותחים ומקפלים את הרצועות מהצדדים פנימה - פעם אחת מימין ופעם משמאל לכל אורך הבצק עד שכל המילוי מכוסה ברצועות.
    4. מברישים את הבצק בביצה טרופה, מניחים ליד התנור להתפחה ומחממים תנור ל-175 מעלות. אופים כ-35 דקות עד שהמאפה שחום היטב. ממתינים 10-15 דקות, בוזקים אבקת סוכר ומגישים.

דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
מפת אתר
צור קשר
המתכונים שלי
הצהרת נגישות
 
בלוג השף
תנאי שימוש
שאלות נפוצות
שירות לקוחות
מפת האתר
יצירת קשר
בלוג השף
עמוד הבית
|
שאלות ותשובות
|
מפת האתר
|
יצירת קשר
מבשלים איתכם מכל מקום
הצהרת נגישות הצהרת נגישות
IDEODIGITAL
תנובה לוגו