• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
המטבח שלי
השף הלבן
השף הלבן  לוגו
  • התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
10 דקות
מנות ראשונות
מרקים
ארוחת בוקר
ארוחת צהריים
ארוחת ערב
מתכונים לשבת
מתכונים טבעוניים
מתכונים צמחוניים
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
ללא גלוטן
מתכונים עתירים בחלבון
מתכונים דיאטטיים
מתכונים לחג
מתכונים לטו בשבט
מתכונים לחג השבועות
מתכונים לפורים
מתכונים לפסח
מתכונים לסוכות
מתכונים ליום העצמאות
ראש השנה
מתכונים לחנוכה
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
דגים
ירקות
מתכונים ממוצרי בסיס
קטניות
פירות
מתכונים עם בשר בקר
עוף
פסטה
אורז
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
גלידה
שייק
קינוחים אישיים
פנקייק
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
עוגיות בריאות
עוגיות שיבולת שועל
תפריט
התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
מתכונים לחג
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
צור קשר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • 10 המתכונים שהכי אהבתם בשנת 2018
  • עוגת המספרים - הגרסה מלוחה
  • 01 עוגת המספרים - הגרסה מלוחה
  • 02 טארט שוקולד ופקאנים
  • 03 מאפה בשר, אפונה ותירס בפילו
  • 04 עוגת קרפים ללא גלוטן עם קרם מסקרפונה-שוקולד
  • 05 טארט מסקרפונה, דבש ותאנים ללא אפייה
  • 06 מתכון לעוגת גבינה קפואה יוגורט ודבש
  • 07 מאפינס בצלים
  • 08 מלבי
  • 09 מתכון לעוגת ביסקוויטים עם גבינה ושוקולד
  • 10 סלט ירוק עם כדורי גבינת צאן במעטה קראנצ'י

10 המתכונים שהכי אהבתם בשנת 2018

מהי העוגה הכי נצפית? איזה מתכון חייבים לנסות? על איזה קינוח לא הפסיקו לדבר? אספנו למקום אחד את עשרת המתכונים הכי נצפים בשנת 2018 באתר השף הלבן
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף

10 המתכונים שהכי אהבתם בשנת 2018

  • 01 עוגת המספרים - הגרסה מלוחה
  • 02 טארט שוקולד ופקאנים
  • 03 מאפה בשר, אפונה ותירס בפילו
  • 04 עוגת קרפים ללא גלוטן עם קרם מסקרפונה-שוקולד
  • 05 טארט מסקרפונה, דבש ותאנים ללא אפייה
  • 06 מתכון לעוגת גבינה קפואה יוגורט ודבש
  • 07 מאפינס בצלים
  • 08 מלבי
  • 09 מתכון לעוגת ביסקוויטים עם גבינה ושוקולד
  • 10 סלט ירוק עם כדורי גבינת צאן במעטה קראנצ'י

עוגת המספרים - הגרסה מלוחה

ברגע הראשון זה מבלבל אבל בעצם מדובר בקיש מרהיב במיוחד: בצק פריך, קרם גבינה מלוחה מעודן ושלל ירקות ועשבי תיבול

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : נעמה רן \ צילום : נעמה רן
דרג:
עוגת המספרים - הגרסה מלוחה
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי
כמות מנות: 10
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1/2 חבילה (450 גרם) בצק פריך מרודד למאפים מלוחים "מעדנות", מופשר לפי ההוראות שעל גבי האריזה
  • לקרם:
  • 1.5 גביעי שמנת חמוצה "תנובה"
  • 150 גרם בולגרית מעודנת 5% פיראוס
  • 1/2 כפית פלפל לבן
  • קורט אגוז מוסקט
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 38% תנובה
  • לקישוט:
  • עלי אורגנו/תימין/בזיליקום טריים
  • עגבניות שרי בצבעים שונים פרוסות
  • מלפפונים פרוסים
  • פלפלים בצבעים שונים, פרוסים

איך מכינים:

1. מחממים תנור עם רשת ב 1/3 התחתון שלו ל 170 מעלות ופורסים נייר אפיה על משטח העבודה.
2. פורסים על נייר האפיה את הבצק ומניחים עליו את שבלונות הספרות (איך מכינים? ראו בסוף המתכון). בעזרת סכין חדה חותכים סביב השבלונה כל ספרה. הופכים תבנית תנור, מעבירים את נייר האפיה עם הספרות על התבנית (נח יותר לעבוד כך ללא שולי התבנית) ואופים כ 14 דקות עד שהבצק יבש ומזהיב בשוליים. חוזרים על הפעולה כך שיש 2 משטחי בצק עבור כל ספרה. מצננים לגמרי את הבצק האפוי.
3. מכינים את הקרם: שמים בקערת מערבל קרם פרש, מעודנת ותבלינים ומעבדים לקרם חלק. מקציפים את השמנת המתוקה ומערבבים-מקפלים עם קרם המעודנת (אפשר בהקצפה במערבל). מעבירים לשקית זילוף עם צנטר עגול.
4. מניחים שכבה ראשונה של ספרות בצק על משטח או מגש הגשה (לא נורא אם ספרה נשברת). מזלפים טיפות גדולות של קרם על פני הבצק, מכסים בשכבה שניה של בצק ומזלפים שכבת קרם נוספת. מניחים על הקרם ירקות ועשבי תיבול לפי הטעם ומגישים או מאחסנים במקרר מכוסה.


* איך מכינים שבלונות של ספרות לעוגת המספרים? מוצאים ברשת ספרות מתאימות עם קווי מתאר למשל פה. מעלים את תמונת הספרות לקובץ וורד, חותכים רק את הספרה הרצויה ומתאימים אותה לגודל העמוד ( 4A ). מדפיסים וגוזרים.




דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
מפת אתר
צור קשר
המתכונים שלי
הצהרת נגישות
 
בלוג השף
תנאי שימוש
שאלות נפוצות
שירות לקוחות
מפת האתר
יצירת קשר
בלוג השף
עמוד הבית
|
שאלות ותשובות
|
מפת האתר
|
יצירת קשר
מבשלים איתכם מכל מקום
הצהרת נגישות הצהרת נגישות
IDEODIGITAL
תנובה לוגו