הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
קשה לעמוד בפני המאפינס הזהובים והטעימים האלה. חמאה, גבינת שמנת מתובלת, בצל ירוק ובצל מטוגן וציפוי פירורים זהובים של בצק וגבינה. 10 דקות הכנה בלבד
1. משמנים תבנית 12 שקעים בחמאה מומסת, וזורים חצי כפית פירורי לחם על תחתית כל שקע. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות בחום עליון־תחתון, 170 מעלות בתוכנית טורבו).
2. בקערה גדולה מערבלים יחד חמאה, גבינת נפוליאון ומלח לתערובת אחידה. מנפים פנימה קמח ואבקת אפייה, מוסיפים פלפל גרוס, ומערבלים לתערובת פירורית. מורידים ½ כוס מהפירורים ושומרים במקרר לציפוי. מוסיפים לפירורים שנותרו בקערה את שני סוגי הבצל, ומערבבים במזלג.
3. טורפים את הביצים עם השמנת, מוסיפים לקערה, ומערבבים בכף עד שכל הפירורים נרטבים (התערובת לא צריכה להיות חלקה אלא גושית במקצת). מחלקים את התערובת בין השקעים שבתבנית.
4. מערבבים את פירורי הבצק השמורים עם הפרמזן וזורים על המאפינס. אופים במדף האמצעי של התנור במשך 25-20 דקות, עד שהמאפינס תפוחות וזהובות ומרכזן קפיצי למגע. מצננים 5 דקות ומחלצים את המאפינס מתוך השקעים. מגישים פושר או בטמפרטורת החדר.