• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
המטבח שלי
השף הלבן
השף הלבן  לוגו
  • התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
10 דקות
מנות ראשונות
מרקים
ארוחת בוקר
ארוחת צהריים
ארוחת ערב
מתכונים לשבת
מתכונים טבעוניים
מתכונים צמחוניים
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
ללא גלוטן
מתכונים עתירים בחלבון
מתכונים דיאטטיים
מתכונים לחג
מתכונים לטו בשבט
מתכונים לחג השבועות
מתכונים לפורים
מתכונים לפסח
מתכונים לסוכות
מתכונים ליום העצמאות
ראש השנה
מתכונים לחנוכה
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
דגים
ירקות
מתכונים ממוצרי בסיס
קטניות
פירות
מתכונים עם בשר בקר
עוף
פסטה
אורז
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
גלידה
שייק
קינוחים אישיים
פנקייק
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
עוגיות בריאות
עוגיות שיבולת שועל
תפריט
התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
מתכונים לחג
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
צור קשר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • 10 המתכונים שהכי אהבתם בשנת 2018
  • מאפינס בצלים
  • 01 עוגת המספרים - הגרסה מלוחה
  • 02 טארט שוקולד ופקאנים
  • 03 מאפה בשר, אפונה ותירס בפילו
  • 04 עוגת קרפים ללא גלוטן עם קרם מסקרפונה-שוקולד
  • 05 טארט מסקרפונה, דבש ותאנים ללא אפייה
  • 06 מתכון לעוגת גבינה קפואה יוגורט ודבש
  • 07 מאפינס בצלים
  • 08 מלבי
  • 09 מתכון לעוגת ביסקוויטים עם גבינה ושוקולד
  • 10 סלט ירוק עם כדורי גבינת צאן במעטה קראנצ'י

10 המתכונים שהכי אהבתם בשנת 2018

מהי העוגה הכי נצפית? איזה מתכון חייבים לנסות? על איזה קינוח לא הפסיקו לדבר? אספנו למקום אחד את עשרת המתכונים הכי נצפים בשנת 2018 באתר השף הלבן
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף

10 המתכונים שהכי אהבתם בשנת 2018

  • 01 עוגת המספרים - הגרסה מלוחה
  • 02 טארט שוקולד ופקאנים
  • 03 מאפה בשר, אפונה ותירס בפילו
  • 04 עוגת קרפים ללא גלוטן עם קרם מסקרפונה-שוקולד
  • 05 טארט מסקרפונה, דבש ותאנים ללא אפייה
  • 06 מתכון לעוגת גבינה קפואה יוגורט ודבש
  • 07 מאפינס בצלים
  • 08 מלבי
  • 09 מתכון לעוגת ביסקוויטים עם גבינה ושוקולד
  • 10 סלט ירוק עם כדורי גבינת צאן במעטה קראנצ'י

מאפינס בצלים

קשה לעמוד בפני המאפינס הזהובים והטעימים האלה. חמאה, גבינת שמנת מתובלת, בצל ירוק ובצל מטוגן וציפוי פירורים זהובים של בצק וגבינה. 10 דקות הכנה בלבד

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : דנית סלומון \ צילום : יהודה סלומון \ עיצוב : יהודה סלומון
דרג:
מאפינס בצלים
עד 10 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: 12 סוג תבנית / כלי: תבנית שקעים
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 כפות פתיתי פרמזן קולקשן
  • 75 גרם חמאת תנובה בטמפרטורת החדר + חמאה מומסת לשימון התבנית
  • 2 כפות פירורי לחם יבשים
  • 1 גביע (225 גרם) גבינת שמנת נפוליאון שום־שמיר 24%
  • ½ כפית מלח
  • 2 כוסות (250 גרם) קמח
  • 1 שקיק (10 גרם) אבקת אפייה
  • ½ כפית פלפל שחור גרוס דק
  • ½ כוס בצל ירוק קצוץ
  • ¼ כוס שבבי בצל מטוגן מיובש (מהסוג השחום והפריך)
  • 2 ביצים גדולות
  • ½ כוס שמנת להקצפה 38% שומן השף הלבן

איך מכינים:


1. משמנים תבנית 12 שקעים בחמאה מומסת, וזורים חצי כפית פירורי לחם על תחתית כל שקע. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות בחום עליון־תחתון, 170 מעלות בתוכנית טורבו).

2. בקערה גדולה מערבלים יחד חמאה, גבינת נפוליאון ומלח לתערובת אחידה. מנפים פנימה קמח ואבקת אפייה, מוסיפים פלפל גרוס, ומערבלים לתערובת פירורית. מורידים ½ כוס מהפירורים ושומרים במקרר לציפוי. מוסיפים לפירורים שנותרו בקערה את שני סוגי הבצל, ומערבבים במזלג.

3. טורפים את הביצים עם השמנת, מוסיפים לקערה, ומערבבים בכף עד שכל הפירורים נרטבים (התערובת לא צריכה להיות חלקה אלא גושית במקצת). מחלקים את התערובת בין השקעים שבתבנית.

4. מערבבים את פירורי הבצק השמורים עם הפרמזן וזורים על המאפינס. אופים במדף האמצעי של התנור במשך 25-20 דקות, עד שהמאפינס תפוחות וזהובות ומרכזן קפיצי למגע. מצננים 5 דקות ומחלצים את המאפינס מתוך השקעים. מגישים פושר או בטמפרטורת החדר.


דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
מפת אתר
צור קשר
המתכונים שלי
הצהרת נגישות
 
בלוג השף
תנאי שימוש
שאלות נפוצות
שירות לקוחות
מפת האתר
יצירת קשר
בלוג השף
עמוד הבית
|
שאלות ותשובות
|
מפת האתר
|
יצירת קשר
מבשלים איתכם מכל מקום
הצהרת נגישות הצהרת נגישות
IDEODIGITAL
תנובה לוגו