• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
המטבח שלי
השף הלבן
השף הלבן  לוגו
  • התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
10 דקות
מנות ראשונות
מרקים
ארוחת בוקר
ארוחת צהריים
ארוחת ערב
מתכונים לשבת
מתכונים טבעוניים
מתכונים צמחוניים
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
ללא גלוטן
מתכונים עתירים בחלבון
מתכונים דיאטטיים
מתכונים לחג
מתכונים לטו בשבט
מתכונים לחג השבועות
מתכונים לפורים
מתכונים לפסח
מתכונים לסוכות
מתכונים ליום העצמאות
ראש השנה
מתכונים לחנוכה
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
דגים
ירקות
מתכונים ממוצרי בסיס
קטניות
פירות
מתכונים עם בשר בקר
עוף
פסטה
אורז
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
גלידה
שייק
קינוחים אישיים
פנקייק
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
עוגיות בריאות
עוגיות שיבולת שועל
תפריט
התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
מתכונים לחג
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
צור קשר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • 9 מתכוני פאי שחייבים להכיר
  • פאי פקאן ומייפל
  • 01 פאי פקאן ומייפל
  • 02 פאי תפוחים עם אגסים
  • 03 פאי ג'לי, פירות וקצפת
  • 04 פאי קוקוס ואננס
  • 05 פאי עוגיות, שוקולד וחמאת בוטנים
  • 06 פאי גבינה, תמרים ומייפל
  • 07 פאי קינמון בקרם קצפת ושמנת חמוצה

9 מתכוני פאי שחייבים להכיר

השילוב המושלם של הבצק הפריך בחוץ והמלית העסיסית בפנים, הופכים את הפאי להתמכרות נהדרת. אספנו 9 מתכוני פאי מתוקים שאסור לפספס
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף

9 מתכוני פאי שחייבים להכיר

  • 01 פאי פקאן ומייפל
  • 02 פאי תפוחים עם אגסים
  • 03 פאי ג'לי, פירות וקצפת
  • 04 פאי קוקוס ואננס
  • 05 פאי עוגיות, שוקולד וחמאת בוטנים
  • 06 פאי גבינה, תמרים ומייפל
  • 07 פאי קינמון בקרם קצפת ושמנת חמוצה

פאי פקאן ומייפל

פאי פקאן עשיר, משובח במיוחד וקל הכנה. והוא גם פרווה.

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : דנית סלומון \ צילום : יהודה סלומון \ עיצוב : יהודה סלומון
דרג:
פאי פקאן ומייפל
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: 10
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 300 גרם בצק מרודד למאפים מתוקים מעדנות מופשר לפי ההוראות על גבי האריזה
  • 3 ביצים גדולות
  • 150 גרם חצאי פקאן
  • ⅔ כוס (120 גרם) סוכר חום מהודק
  • ½ כוס (120 מ"ל) סירופ מייפל 100% טבעי
  • 3 כפות שמן תירס או שמן חמניות
  • 1 כפית תמצית וניל
  • ¼ כפית מלח

איך מכינים:


1. מחממים את התנור לחום בינוני־גבוה (200 מעלות) כשתבנית התנור הגדולה מושחלת במדף האמצעי.

2. חותכים מגליל הבצק קטע באורך 28 ס"מ (מקבלים מלבן שרוחבו 25 ס"מ - כרוחב הגליל - ואורכו 28 ס"מ). מרדדים את מלבן הבצק לריבוע של 30x30 ס"מ. מרפדים בעלה הבצק תבנית פאי משומנת בקוטר 24 ס"מ (רצוי בעלת תחתית מתפרקת). מהדקים את הבצק לתחתית התבנית ולדופנותיה וחותכים את העודפים. מחוררים את תחתיתה של קלתית הבצק במזלג, ומהדקים אל הבצק נייר אפייה.

3. מניחים את תבנית הפאי על תבנית התנור החמה, ואופים את קלתית הבצק עם כיסוי הנייר במשך 15 דקות. מנמיכים את חום התנור לבינוני (180 מעלות), מסירים את הנייר ואופים את הקלתית עד שהיא מזהיבה יפה. מוציאים מהתנור ומצננים 5 דקות.

4. מפרידים ביצה אחת לחלבון ולחלמון. טורפים את החלבון במזלג, ומברישים את הפנים של קלתית הבצק בשכבה דקה של חלבון טרוף. מחזירים את הקלתית לתנור החם ל־3-2 דקות (שכבת החלבון אוטמת את הבצק ושומרת על פריכותו).

5. מסדרים חצאי פקאן על תחתית הקלתית האפויה בשכבה אחת צפופה (לא כולם נכנסים). טורפים את שתי הביצים הנותרות עם החלמון ושאריות החלבון של הביצה השלישית ועם כל המצרכים הנותרים, ויוצקים בזהירות על חצאי הפקאן. מניחים את חצאי הפקאן הנותרים ברווחים שנוצרו בין חצאי הפקאן.

6. מנמיכים את חום התנור לבינוני־נמוך (160 מעלות), ואופים את הפאי במדף האמצעי של התנור במשך 35-30 דקות, עד שמרכז המלית יציב למגע. מצננים בתבנית.


דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
מפת אתר
צור קשר
המתכונים שלי
הצהרת נגישות
 
בלוג השף
תנאי שימוש
שאלות נפוצות
שירות לקוחות
מפת האתר
יצירת קשר
בלוג השף
עמוד הבית
|
שאלות ותשובות
|
מפת האתר
|
יצירת קשר
מבשלים איתכם מכל מקום
הצהרת נגישות הצהרת נגישות
IDEODIGITAL
תנובה לוגו