פשטידות אטריות אורז, תירס וגבינות אישיות
ארוחת ערב מצויינת לילדים שמכינים בדקות. אפשר לגוון בסוגי הגבינות רק לשמור על היחסים בין הרכות לקשות
מאת: עורך השף הלבן
\
מקור מתכון
: נעמה רן
\
צילום
: נעמה רן
דרג:

עד 20 דקות
\
שף מתחיל - קל
\
חלבי
כמות מנות:
8
דירוג גולשים:
רכיבים:
- 1 חבילה (425-400 גרם) אטריות אורז מבושלות לפי הוראות היצרן ומסוננות
- 1 כוס גבינה בולגרית 5% או 16% "פיראוס"
- 1 כוס פתיתי עמק או פתיתי מוצרלה קולקשן
- 1 מיכל קוטג' 5% או 9% "תנובה"
- 2 ביצים טרופות
- 2 כוסות תירס "סנפרוסט" (לא חייבים להפשיר)
- 1/2 כפית מלח
- אפשרויות לתוספות: פלפל חתוך לקובות קטנות, זיתים
- לזריה: 2-3 כפות פתיתי עמק או פתיתי מוצרלה קולקשן
איך מכינים:
1. מחממים תנור ל-200 מעלות ומשמנים תבניות או תבנית.
2. מערבבים את כל המרכיבים לעיסה אחידה ומעבירים לתבנית. בוזקים פתיתי עמק ומוצרלה ואופים 20-25 דקות עד שהמאפים מזהיבים ומגישים.
דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה