• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • עוגות שמרים
    • מתכונים לעוגיות ומתכונים עם עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
  • מתכונים נוספים
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
        • מתכונים לחג השבועות
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
      • ולקינוח...
        • עוגות ועוגיות
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
        • קטניות
        • פירות
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר

כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי

* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי

כניסה למטבח שלי

מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:

תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות

איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.

מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו

נא להזין סיסמא חדשה:

* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה

הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • סרט בורקס! 5 מתכוני בורקסים יווניים יוצאים מהכלל
  • כיסים של בצק פריך במילוי חציל קלוי, אורגנו ובולגרית
  • 01 כיסים של בצק פריך במילוי חציל קלוי, אורגנו ובולגרית
  • 02 קריטופטס - משולשי פילו עם פטריות, חצילים וקוביות בולגרית מעודנת
  • 03 טירופיטקיה - משולשי פילו עם קוביות מעודנת וחמד
  • 04 בוריקיטס דה מרג'נה - כיסונים פריכים במילוי חציל קלוי וגבינת חמד
  • 05 בורקס פילו יווני

סרט בורקס! 5 מתכוני בורקסים יווניים יוצאים מהכלל

יש להם הרבה שמות אבל בסופו של דבר כולם סוג של בורקסים בשבילנו. אספנו לכם 5 מתכוני מאפי בצק אישיים ממולאים בדברים טובים
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף
  • 01 כיסים של בצק פריך במילוי חציל קלוי, אורגנו ובולגרית
  • 02 קריטופטס - משולשי פילו עם פטריות, חצילים וקוביות בולגרית מעודנת
  • 03 טירופיטקיה - משולשי פילו עם קוביות מעודנת וחמד
  • 04 בוריקיטס דה מרג'נה - כיסונים פריכים במילוי חציל קלוי וגבינת חמד
  • 05 בורקס פילו יווני

כיסים של בצק פריך במילוי חציל קלוי, אורגנו ובולגרית

חטיף פריך מבחוץ עם חציל ופטה בפנים ותיבל של אורגנו. רוצים לגוון? החליפו את החציל בפלפלים קלויים או זיקיני צלוי.

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : נעמה רן \ צילום : נעמה רן
דרג:
כיסים של בצק פריך במילוי חציל קלוי, אורגנו ובולגרית
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי
כמות מנות: 25 יחידות
דירוג גולשים:
רוצה להתייעץ?
וואטסאפ לשף שלנו

רכיבים:

  • 2 כוסות קמח
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/2 כוס יוגורט עיזים "פיראוס"
  • 2 כפות מים
  • קורט אגוז מוסקט
  • למילוי:
  • 1 חציל פרוס
  • 1 כף שמן זית
  • מלח, פלפל
  • 2 כפות אורגנו קצוץ
  • 1/2 כוס גבינה בולגרית 5%, 16% או 24% "פיראוס", מפוררת
  • להברשה: חלמון טרוף עם 2 כפות מים

איך מכינים:

1. מחממים תנור ל 200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה. מניחים בתבנית את פרוסות החציל, מזלפים שמן זית, בוזקים מלח ופלפל ואופים כ 30 דקות עד שהוא רך וזהוב. מצננים, קוצצים ומערבבים עם הבולגרית והאורגנו.
2. מערבבים במעבד מזון את מרכיבי הבצק עד שהוא אחיד וגמיש. מניחים ל 20 דקות.
3. מחלקים את הבצק לשניים, מרדדים לעלה בעובי 4 מ"מ וקורצים עיגולים בקוטר7-8 ס"מ. מברישים את השוליים בחלמון טרוף, שמים בכל עיגול כפית מילוי וסוגרים לחצי עיגול. מהדקים את השוליים באצבעות ולאחר מכן בשיני מזלג ומניחים בתבנית. אופים כ 20-25 דקות עד שהכיסים משחימים ומגישים.






דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

מתכונים שצפית בהם לאחרונה

    אין מתכונים נוספים שנצפו

    דף הבית
    • מפת אתר
    • צור קשר
    • המתכונים שלי
    • העלאת מתכון
    • הצהרת נגישות
    • בלוג השף
    • תנאי שימוש
    מתכונים נוספים
    • מוס רוזמרי חלבה
    • סופלה שוקולד
    • עלי סיגרים במילוי גבינה
    • מאפה גבינות וחצילים
    • פאי דובדבנים אישי
    סוגי מתכונים
    • פסטה
    • מרקים
    • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגיות קוואקר
    ערוצי השף הלבן
    המוצרים שלנו
    הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
    ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
    בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
    נרשמת בהצלחה
    השף הלבן techmarketing