• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • נבחרת מנצחת! המתכונים הטבעוניים שיעשו לכם את פסח טעים במיוחד
  • קציצות טופו ואגוזים בתבשיל סלק
  • 01 קציצות טופו ואגוזים בתבשיל סלק
  • 02 ירקות שורש במילוי אורז, פטריות וטופו
  • 03 קישואים ממולאים באורז עם צנוברים ונענע
  • 04 קדירת ירקות שורש עם קציצות טופו ועדשים
  • 05 פאי רועים - תבשיל ירקות שורש, פטריות וטופו מכוסה פירה בטטה מושחם בתנור

נבחרת מנצחת! המתכונים הטבעוניים שיעשו לכם את פסח טעים במיוחד

גם בפסח אוכלים נהדר! אספנו לכם 5 מתכונים מדהימים וכשרים לחג עם מוצרי סויה תנובה
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף

נבחרת מנצחת! המתכונים הטבעוניים שיעשו לכם את פסח טעים במיוחד

  • 01 קציצות טופו ואגוזים בתבשיל סלק
  • 02 ירקות שורש במילוי אורז, פטריות וטופו
  • 03 קישואים ממולאים באורז עם צנוברים ונענע
  • 04 קדירת ירקות שורש עם קציצות טופו ועדשים
  • 05 פאי רועים - תבשיל ירקות שורש, פטריות וטופו מכוסה פירה בטטה מושחם בתנור

קציצות טופו ואגוזים בתבשיל סלק

מנה עיקרית מעולה שמשלבת המון דברים בריאים

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : נעמה רן \ צילום : נעמה רן
דרג:
 קציצות טופו ואגוזים בתבשיל סלק
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ פרווה
כמות מנות: 8
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לקציצות:
  • 1 בצל קלוף חתוך גס
  • 1 חבילה (300 גרם) טופו בטעם טבעי "תנובה", מסונן ומיובש מנוזלים מיותרים, חתוך גס
  • 1 חבילה (300 גרם) טופו בטעם בזיליקום "תנובה", מסונן ומיובש מנוזלים מיותרים, חתוך גס
  • 1/2 כוס אגוזי מלך
  • 4 שיני שום
  • מלח, פלפל
  • 1/3 כוס פטרוזיליה
  • 1/3 כוס כוסברה קצוצה
  • 1/2 כוס קמח חומוס
  • 1/4 כוס מים
  • לטיגון הקציצות: שמן זית
  • לתבשיל סלק:
  • 1 בצל קלוף חתוך גס לפלחים
  • 1 גזר פרוס
  • 2 מקלות סלרי קצוצים או 2 כפיות זרעי סלרי
  • 3 שיני שום חצויות
  • 1 שקית סלק "סנפרוסט", מופשר, חתוך לפלחים
  • 2 כפות סילאן
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • מלח, פלפל
  • להגשה עלי כוסברה

איך מכינים:

1. מכינים את הקציצות: שמים במעבד מזון את מרכיבי הקציצות ומעבדים בפולסים לתערובת קצוצה דק דק. שמים את התערובת כ 30 דקות במקרר ויוצרים כדורים קטנים.
2. מחממים שמן בסיר ומטגנים את הקציצות עד הזהבה. מוציאים לצלחת מרופדת נייר סופג.
3. מכינים את תבשיל הסלק: מנקים את הסיר במגבות נייר, שמים כף שמן ומטגנים את הבצל. מוסיפים גזר וסלרי ומטגנים עוד 2-3 דקות. מוסיפים שום וסלק ומטגנים עוד 2 דקות. מוסיפים סילאן, רסק עגבניות, מלח, פלפל ומים עד כיסוי התכולה הסיר. מביאים לרתיחה ומבשלים 30 דקות מכוסה עד שהסלק רך והרוטב מסמיך מעט.
4. אם הנוזלים התאדו מוסיפים מים ומערבבים. מצרפים את הקציצות לסיר ומבשלים עוד 3 דקות על להבה נמוכה. מרטיבים את הקציצות ברוטב מידי פעם. מגישים עם עלי כוסברה.






דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו