• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
המטבח שלי
השף הלבן
השף הלבן  לוגו
  • התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
10 דקות
מנות ראשונות
מרקים
ארוחת בוקר
ארוחת צהריים
ארוחת ערב
מתכונים לשבת
מתכונים טבעוניים
מתכונים צמחוניים
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
ללא גלוטן
מתכונים עתירים בחלבון
מתכונים דיאטטיים
מתכונים לחג
מתכונים לטו בשבט
מתכונים לחג השבועות
מתכונים לפורים
מתכונים לפסח
מתכונים לסוכות
מתכונים ליום העצמאות
ראש השנה
מתכונים לחנוכה
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
דגים
ירקות
מתכונים ממוצרי בסיס
קטניות
פירות
מתכונים עם בשר בקר
עוף
פסטה
אורז
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
גלידה
שייק
קינוחים אישיים
פנקייק
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
עוגיות בריאות
עוגיות שיבולת שועל
תפריט
התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
מתכונים לחג
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
צור קשר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • מתכוני חג השבועות של הבלוגרית ענבל לביא
  • מתכון לעוגת גבינה בשתי קומות
  • 01 טארט גבינה - פאי פקאן
  • 02 מתכון לעוגת גבינה שמונת הטעמים - עם עיטור שונה בכל חתיכה
  • 03 "ארטיקים" של עוגת גבינה
  • 04 מתכון לעוגת גבינה "בקלאווה"
  • 05 מתכון לעוגת גבינה אלפחורס
  • 06 מתכון לעוגת גבינה בשתי קומות

מתכוני חג השבועות של הבלוגרית ענבל לביא

כל מתכוני שבועות תנובה 2018 של ענבל לביא - פיית העוגיות שיעשו לכם את החג מושלם!
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף

מתכוני חג השבועות של הבלוגרית ענבל לביא

  • 01 טארט גבינה - פאי פקאן
  • 02 מתכון לעוגת גבינה שמונת הטעמים - עם עיטור שונה בכל חתיכה
  • 03 "ארטיקים" של עוגת גבינה
  • 04 מתכון לעוגת גבינה "בקלאווה"
  • 05 מתכון לעוגת גבינה אלפחורס
  • 06 מתכון לעוגת גבינה בשתי קומות

מתכון לעוגת גבינה בשתי קומות

עוגה חגיגית ונפלאה שתרשים את האורחים!

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : ענבל לביא \ צילום : דן פרץ \ עיצוב : נורית קריב
דרג:
מתכון לעוגת גבינה בשתי קומות
עד 60 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: 15 סוג תבנית / כלי: עוגה ב-2 תבניות בקוטר: 24 ס"מ ו-18 ס"מ
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1/2 כפית קליפת לימון, מגוררת
  • קורט מלח
  • 120 גרם חמאת תנובה קרה, חתוכה לקוביות
  • לקרם הגבינה והשוקולד הלבן: 5 כפיות (21 גרם) ג'לטין
  • 1/3 כוס ועוד כף (95 מ"ל) מים
  • 500 גרם שוקולד לבן, קצוץ
  • 1 גביע (250 גרם) גבינת מסקרפונה קולקשן שף לבן, בטמפרטורת החדר
  • 1/2 1 גביעים (375 גרם) גבינה לבנה תנובה 9%
  • 2 גביעים (450 גרם) גבינת נפוליאון טעם טבעי 16%
  • 1 כף תמצית וניל
  • קורט מלח
  • 3 מכלים (750 מ"ל) שמנת להקצפה 38% שף לבן
  • 3/4 כוס ועוד 1 כף (100 גרם) אבקת סוכר
  • לעיטור:
  • פירות העונה
  • פרחים
  • 3/4 כוס ועוד 1 כף (115 גרם) קמח
  • 1 כוס ועוד 2 כפות (115 גרם) שקדים טחונים
  • 1/4 כוס ועוד 1 כף (60 גרם) סוכר

איך מכינים:

 
1. הבסיס: שמים במעבד מזון את כל מרכיבי הבסיס ומעבדים לפירורי בצק גדולים. מעבירים 2/3 מהתערובת לתבנית הגדולה ומהדקים לתחתית. מעבירים את יתרת הבצק לתבנית הקטנה ומהדקים לתחתית. מניחים במקרר כשעה. מחממים את התנור ל-180 מעלות. אופים את הבסיסים 18-15 דקות, עד להשחמה, ומצננים היטב.

2. קרם הגבינה והשוקולד הלבן: מערבבים את הג'לטין והמים ומניחים בצד ל-10-5 דקות, עד שהג'לטין סופח את המים.

3. ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל. מצננים מעט.

4. טורפים בקערה גדולה את המסקרפונה עד לריכוך. מוסיפים את הגבינה הלבנה, הנפוליאון, תמצית הווניל וקורט מלח ומערבבים. מוסיפים את השוקולד הלבן המומס וטורפים לבלילה חלקה.

5. מחממים את תערובת הג'לטין במיקרוגל כ- 30-20 שניות, עד להעלמת הגושים. מוסיפים לה כמה כפות מבלילת הגבינה ובוחשים. יוצקים לקערת הגבינה, בהדרגה ותוך ערבוב, ובוחשים עד שמתקבלת בלילה חלקה.

6. מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר לקצפת יציבה. מקפלים לתוך בלילת הגבינה.

7. יוצקים 2/3 מהבלילה לתבנית הגדולה ואת ה-1/3 הנותר לתבנית הקטנה. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר ל-6 שעות לפחות. מחלצים את העוגות מהתבניות. מעטרים את העוגה הקטנה בפירות ובפרחים, ומניחים אותה על העוגה הגדולה רגע לפני ההגשה.

דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
מפת אתר
צור קשר
המתכונים שלי
הצהרת נגישות
 
בלוג השף
תנאי שימוש
שאלות נפוצות
שירות לקוחות
מפת האתר
יצירת קשר
בלוג השף
עמוד הבית
|
שאלות ותשובות
|
מפת האתר
|
יצירת קשר
מבשלים איתכם מכל מקום
הצהרת נגישות הצהרת נגישות
IDEODIGITAL
תנובה לוגו