כניסה למטבח שלי
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
הצטרפות
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
עוגת השמרים המושלמת לשבועות!
הכנת הבצק:
1. בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים וסוכר ומערבבים היטב. מוסיפים ביצים וחמאה ומפעילים את המיקסר. מוסיפים את החלב הפושר ואת המלח ולשים כ-8 דקות.
2. אחרי 8 דקות לישה מעבירים את הבצק למשטח מקומח מעט ולשים לצורת כדור. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים בניילון או במגבת לחה ומתפיחים במקום חמים כשעה או עד שהבצק מכפיל את נפחו. כשהבצק תפח, מעבירים אותו למשטח מקומח ומועכים אותו לצורת מלבן.
מחממים תנור ל180 מעלות ומכינים תבנית מרופדות בנייר אפייה.
3. מערבבים את כל חומרי המילוי לקרם חלק.
4. מרדדים את הבצק למלבן בגודל 32/40 ס"מ. מעבירים את הבצק לנייר אפייה. בעזרת גלגלת פיצה או סכין חדה חותכים פסים ויוצרים רצועות ברוחב -3-2 ס"מ, בצידי הבצק שנותרו. בשליש האמצעי לאורכו של הבצק מורחים את הגבינה ועליה מסדרים את התותים הפרוסים, כאשר משאירים 2 ס"מ בחלק העליון ובחלק התחתון ללא מילוי.מקפלים את השוליים העליונים והתחתונים כלפי המילוי ומתחילים "לקלוע" את הצמה. מעבירים פס בצק אחד מכל כיוון על המילוי כך שנוצרת צורת קליעה. מורחים בביצה טרופה.
5. אופים 18-20 דקות עד שהבצק מזהיב ומשחים בקצוות. מצננים לחלוטין לפני שמקשטים.
6. טורפים אבקת סוכר וחלב לקרם חלק ואחיד ומזלפים על פני העוגה פסים לקישוט.