• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • עוגות שמרים
    • מתכונים לעוגיות ומתכונים עם עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
  • מתכונים נוספים
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
        • מתכונים לחג השבועות
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
      • ולקינוח...
        • עוגות ועוגיות
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
        • קטניות
        • פירות
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר

כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי

* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי

כניסה למטבח שלי

מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:

תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות

איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.

מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו

נא להזין סיסמא חדשה:

* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה

הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • מתכונים עם גבינה למאפים 9% "השף הלבן"
  • צמת שמרים ממולאת גבינה ותותים
  • 01 צמת שמרים ממולאת גבינה ותותים
  • 02 חלות גבינות וקורנית
  • 03 סיגרים במילוי גבינה מתוקה
  • 04 בייגלה ירושלמי ממולא בגבינה וכרישה

מתכונים עם גבינה למאפים 9% "השף הלבן"

הכירו את הגבינה למאפים 9% של השף הלבן שתשדרג בקלות את תהליך הבישול והאפייה שלכם. אספנו 4 מתכונים טעימים במיוחד
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף
  • 01 צמת שמרים ממולאת גבינה ותותים
  • 02 חלות גבינות וקורנית
  • 03 סיגרים במילוי גבינה מתוקה
  • 04 בייגלה ירושלמי ממולא בגבינה וכרישה

צמת שמרים ממולאת גבינה ותותים

עוגת השמרים המושלמת לשבועות!

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : אפרת ליכטנשטט
דרג:
 צמת שמרים ממולאת גבינה ותותים
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: עוגה מוארכת
דירוג גולשים:
רוצה להתייעץ?
וואטסאפ לשף שלנו

רכיבים:

  • לבצק (מספיק ל-2 מאפים):
  • 1 כוס חלב תנובה פושר
  • ⅓ כוס סוכר
  • 500 גרם קמח רגיל
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 2 ביצים
  • 50 גרם חמאת תנובה מומסת
  • ½ כפית מלח
  • ביצה טרופה להברשה
  • למילוי
  • ½ קופסא של גבינת תנובה למאפים ( 125 גרם)
  • 1 חלמון
  • 3 כפות סוכר
  • 150 גרם תותים
  • לזילוף
  • 50 גרם אבקת סוכר
  • 1-2- כפות חלב תנובה

איך מכינים:


הכנת הבצק:


1. בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים וסוכר ומערבבים היטב. מוסיפים ביצים וחמאה ומפעילים את המיקסר. מוסיפים את החלב הפושר ואת המלח ולשים כ-8 דקות.


2. אחרי 8 דקות לישה מעבירים את הבצק למשטח מקומח מעט ולשים לצורת כדור. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים בניילון או במגבת לחה ומתפיחים במקום חמים כשעה או עד שהבצק מכפיל את נפחו. כשהבצק תפח, מעבירים אותו למשטח מקומח ומועכים אותו לצורת מלבן.


מחממים תנור ל180 מעלות ומכינים תבנית מרופדות בנייר אפייה.


3. מערבבים את כל חומרי המילוי לקרם חלק.


4. מרדדים את הבצק למלבן בגודל 32/40 ס"מ. מעבירים את הבצק לנייר אפייה. בעזרת גלגלת פיצה או סכין חדה חותכים פסים ויוצרים רצועות ברוחב -3-2 ס"מ, בצידי הבצק שנותרו. בשליש האמצעי לאורכו של הבצק מורחים את הגבינה ועליה מסדרים את התותים הפרוסים, כאשר משאירים 2 ס"מ בחלק העליון ובחלק התחתון ללא מילוי.מקפלים את השוליים העליונים והתחתונים כלפי המילוי ומתחילים "לקלוע" את הצמה. מעבירים פס בצק אחד מכל כיוון על המילוי כך שנוצרת צורת קליעה. מורחים בביצה טרופה.


5. אופים 18-20 דקות עד שהבצק מזהיב ומשחים בקצוות. מצננים לחלוטין לפני שמקשטים.


6. טורפים אבקת סוכר וחלב לקרם חלק ואחיד ומזלפים על פני העוגה פסים לקישוט.

דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

מתכונים שצפית בהם לאחרונה

    אין מתכונים נוספים שנצפו

    דף הבית
    • מפת אתר
    • צור קשר
    • המתכונים שלי
    • העלאת מתכון
    • הצהרת נגישות
    • בלוג השף
    • תנאי שימוש
    מתכונים נוספים
    • מוס רוזמרי חלבה
    • סופלה שוקולד
    • עלי סיגרים במילוי גבינה
    • מאפה גבינות וחצילים
    • פאי דובדבנים אישי
    סוגי מתכונים
    • פסטה
    • מרקים
    • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגיות קוואקר
    ערוצי השף הלבן
    המוצרים שלנו
    הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
    ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
    בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
    נרשמת בהצלחה
    השף הלבן techmarketing