• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
המטבח שלי
השף הלבן
השף הלבן  לוגו
  • התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
10 דקות
מנות ראשונות
מרקים
ארוחת בוקר
ארוחת צהריים
ארוחת ערב
מתכונים לשבת
מתכונים טבעוניים
מתכונים צמחוניים
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
ללא גלוטן
מתכונים עתירים בחלבון
מתכונים דיאטטיים
מתכונים לחג
מתכונים לטו בשבט
מתכונים לחג השבועות
מתכונים לפורים
מתכונים לפסח
מתכונים לסוכות
מתכונים ליום העצמאות
ראש השנה
מתכונים לחנוכה
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
דגים
ירקות
מתכונים ממוצרי בסיס
קטניות
פירות
מתכונים עם בשר בקר
עוף
פסטה
אורז
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
גלידה
שייק
קינוחים אישיים
פנקייק
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
עוגיות בריאות
עוגיות שיבולת שועל
תפריט
התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
מתכונים לחג
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
צור קשר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • מתכונים לשבועות עם נבחרת המוצרים החדשה של "השף הלבן"
  • מתכון לעוגת משמש וגבינה בכוסות אישיות
  • 01 צמת שמרים ממולאת גבינה ותותים
  • 02 מתכון לעוגת גבינה ושוקולד אפויה
  • 03 מתכון לעוגת גבינה תפוזית בסגנון טירמיסו וליקר
  • 04 מתכון לעוגת גבינה אפויה עם ריבת חלב
  • 05 עוגת אגוזים וקרם פרש
  • 06 חמיצת ריויון וסלק
  • 07 חלות גבינות וקורנית
  • 08 מוס שוקולד בארבע שכבות
  • 09 מתכון לעוגת משמש וגבינה בכוסות אישיות
  • 10 פסטה אלפרדו עם פטריות צלויות
  • 11 קרם פרש ושוקולדים בוויסקי ומייפל
  • 12 מתכון לעוגת גבינה בציפוי קרם פרש דובדבנים
  • 13 קרוסטיני מטיאס וקרם פרש

מתכונים לשבועות עם נבחרת המוצרים החדשה של "השף הלבן"

קרם פרש, שמנת לקצפת בטעם שוקולד, גבינה מיוחדת למילוי מאפים ובלילה להכנת עוגת גבינה קרה או חמה, אספנו לכם מתכונים מדהימים עם המוצרים החדשים שלנו
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף

מתכונים לשבועות עם נבחרת המוצרים החדשה של "השף הלבן"

  • 01 צמת שמרים ממולאת גבינה ותותים
  • 02 מתכון לעוגת גבינה ושוקולד אפויה
  • 03 מתכון לעוגת גבינה תפוזית בסגנון טירמיסו וליקר
  • 04 מתכון לעוגת גבינה אפויה עם ריבת חלב
  • 05 עוגת אגוזים וקרם פרש
  • 06 חמיצת ריויון וסלק
  • 07 חלות גבינות וקורנית
  • 08 מוס שוקולד בארבע שכבות
  • 09 מתכון לעוגת משמש וגבינה בכוסות אישיות
  • 10 פסטה אלפרדו עם פטריות צלויות
  • 11 קרם פרש ושוקולדים בוויסקי ומייפל
  • 12 מתכון לעוגת גבינה בציפוי קרם פרש דובדבנים
  • 13 קרוסטיני מטיאס וקרם פרש

מתכון לעוגת משמש וגבינה בכוסות אישיות

עוגיות אישיות ללא אפייה על בסיס גבינת עיזים וקרם פרש שטעמן נפלא ויוצא דופן

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : דנית סולומון \ צילום : יהודה סולומון \ עיצוב : יהודה סולומון
דרג:
מתכון לעוגת משמש וגבינה בכוסות אישיות
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי
כמות מנות: 6 מנות
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 3 כפיות (10 גרם) ג'לטין
  • ¼ כוס (60 מ"ל) מים
  • 115 גרם עוגיות לוטוס (16 יחידות) מרוסקות לפירורים
  • 50 גרם חמאת תנובה מומסת
  • 250 גרם משמשים בשלים מגולענים
  • 1 כף מיץ לימון סחוט טרי
  • ⅛ כפית עלי קורנית טרייה
  • 1 גביע גבינת עיזים 5% למריחה
  • 1 גביע (200 מ"ל) קרם פרש "השף הלבן"
  • 1/3 כוס סוכר
  • ¼ כוס (60 מ"ל) דבש נוזלי
  • 100 מ"ל שמנת למתוקה
  • לעיטור:
  • פלחי משמש
  • קורנית
  • פירורי הלוטוס השמורים

איך מכינים:

1. מערבבים את הג'לטין עם מים בקערית חסינת חום ומשהים 20 דקות לספיגה ולריכוך. מערבבים את פירורי העוגיות עם החמאה המומסת, ומחלקים את התערובת בין 6 כלים אישיים בעלי תחתית שטוחה שתכולתם 250 מ"ל לפחות - שומרים 3-2 כפות פירורים לעיטור. מהדקים את תערובת הפירורים לתחתית הכלי (אפשר להיעזר בתחתית כוס). 
2. חותכים את המשמשים המגולענים לרבעים ומרסקים אותם יחד עם מיץ הלימון ועם עלי הקורנית במעבד מזון או בבלנדר למחית חלקה מאוד. מודדים 1 כוס מחית.
3. בקערה גדולה מערבלים יחד גבינת עיזים, קרם פרש, ¼ כוס סוכר ודבש עד שהסוכר נמס. מוסיפים את כוס מחית המשמשים ומערבלים לתערובת אחידה. ממסים את הג'לטין המרוכך (30-20 שניות במיקרוגל, או מניחים את הקערה בכלי שיצקתם לתוכו מים רותחים ובוחשים עד שהג'לטין נמס). מוסיפים את הג'לטין המומס לתערובת הגבינה בזרם דק תוך ערבול מתמיד.
4. בקערה קטנה מקציפים את השמנת לקצפת עם כף הסוכר לקצפת יציבה. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת הגבינה והמשמשים. מחלקים את התערובת בין הקעריות. מכסים ומקררים במשך 6 שעות לפחות, עד שתערובת הגבינה מתייצבת.
5. לפני ההגשה מעטרים כל מנה בפלחי משמש, בעלי קורנית ובפירורי הלוטוס והחמאה השמורים.
דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
מפת אתר
צור קשר
המתכונים שלי
הצהרת נגישות
 
בלוג השף
תנאי שימוש
שאלות נפוצות
שירות לקוחות
מפת האתר
יצירת קשר
בלוג השף
עמוד הבית
|
שאלות ותשובות
|
מפת האתר
|
יצירת קשר
מבשלים איתכם מכל מקום
הצהרת נגישות הצהרת נגישות
IDEODIGITAL
תנובה לוגו