• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
המטבח שלי
השף הלבן
השף הלבן  לוגו
  • התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
10 דקות
מנות ראשונות
מרקים
ארוחת בוקר
ארוחת צהריים
ארוחת ערב
מתכונים לשבת
מתכונים טבעוניים
מתכונים צמחוניים
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
ללא גלוטן
מתכונים עתירים בחלבון
מתכונים דיאטטיים
מתכונים לחג
מתכונים לטו בשבט
מתכונים לחג השבועות
מתכונים לפורים
מתכונים לפסח
מתכונים לסוכות
מתכונים ליום העצמאות
ראש השנה
מתכונים לחנוכה
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
דגים
ירקות
מתכונים ממוצרי בסיס
קטניות
פירות
מתכונים עם בשר בקר
עוף
פסטה
אורז
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
גלידה
שייק
קינוחים אישיים
פנקייק
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
עוגיות בריאות
עוגיות שיבולת שועל
תפריט
התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
מתכונים לחג
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
צור קשר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • מתכונים לשבועות עם נבחרת המוצרים החדשה של "השף הלבן"
  • חמיצת ריויון וסלק
  • 01 צמת שמרים ממולאת גבינה ותותים
  • 02 מתכון לעוגת גבינה ושוקולד אפויה
  • 03 מתכון לעוגת גבינה תפוזית בסגנון טירמיסו וליקר
  • 04 מתכון לעוגת גבינה אפויה עם ריבת חלב
  • 05 עוגת אגוזים וקרם פרש
  • 06 חמיצת ריויון וסלק
  • 07 חלות גבינות וקורנית
  • 08 מוס שוקולד בארבע שכבות
  • 09 מתכון לעוגת משמש וגבינה בכוסות אישיות
  • 10 פסטה אלפרדו עם פטריות צלויות
  • 11 קרם פרש ושוקולדים בוויסקי ומייפל
  • 12 מתכון לעוגת גבינה בציפוי קרם פרש דובדבנים
  • 13 קרוסטיני מטיאס וקרם פרש

מתכונים לשבועות עם נבחרת המוצרים החדשה של "השף הלבן"

קרם פרש, שמנת לקצפת בטעם שוקולד, גבינה מיוחדת למילוי מאפים ובלילה להכנת עוגת גבינה קרה או חמה, אספנו לכם מתכונים מדהימים עם המוצרים החדשים שלנו
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף

מתכונים לשבועות עם נבחרת המוצרים החדשה של "השף הלבן"

  • 01 צמת שמרים ממולאת גבינה ותותים
  • 02 מתכון לעוגת גבינה ושוקולד אפויה
  • 03 מתכון לעוגת גבינה תפוזית בסגנון טירמיסו וליקר
  • 04 מתכון לעוגת גבינה אפויה עם ריבת חלב
  • 05 עוגת אגוזים וקרם פרש
  • 06 חמיצת ריויון וסלק
  • 07 חלות גבינות וקורנית
  • 08 מוס שוקולד בארבע שכבות
  • 09 מתכון לעוגת משמש וגבינה בכוסות אישיות
  • 10 פסטה אלפרדו עם פטריות צלויות
  • 11 קרם פרש ושוקולדים בוויסקי ומייפל
  • 12 מתכון לעוגת גבינה בציפוי קרם פרש דובדבנים
  • 13 קרוסטיני מטיאס וקרם פרש

חמיצת ריויון וסלק

מרק קר מהיר־הכנה. צונן, מרווה, טעים, דל־שומן ונראה נפלא - כל מה שאפשר לבקש ביום חם.

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : דנית סלומון \ צילום : יהודה סלומון \ עיצוב : יהודה סלומון
דרג:
חמיצת ריויון וסלק
עד 10 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: 4
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 כוסות (או מכל 500 מ"ל) ריויון תנובה
  • 250 גרם סלק קלוף ומבושל (מאריזת ואקום קנויה או מבושל בבית) חתוך לקוביות
  • 2 מלפפונים חמוצים בינוניים כבושים במלח קצוצים גס
  • 1 כף סוכר
  • 2 כפות מיץ לימון סחוט טרי
  • 4-3 כפות חזרת אדומה (הכמות המדויקת תלויה בחריפות של תערובת החזרת)
  • 2 כפות שמיר קצוץ
  • 4 כפיות קרם פרש מסדרת השף הלבן או שמנת חמוצה תנובה להגשה

איך מכינים:


1. מערבלים יחד בבלנדר (רגיל או בלנדר מוט) ריויון, סלק, מלפפונים חמוצים, סוכר, מיץ לימון וחזרת לתערובת חלקה. טועמים ומוסיפים עוד חזרת או קצת מיץ לימון אם יש צורך.

2. מוסיפים את השמיר הקצוץ ומערבבים. שומרים במקרר עד לשעת ההגשה. מחלקים את החמיצה לכלי הגשה, מעטרים כל מנה בכפית קרם פרש או שמנת חמוצה ומגישים.


דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
מפת אתר
צור קשר
המתכונים שלי
הצהרת נגישות
 
בלוג השף
תנאי שימוש
שאלות נפוצות
שירות לקוחות
מפת האתר
יצירת קשר
בלוג השף
עמוד הבית
|
שאלות ותשובות
|
מפת האתר
|
יצירת קשר
מבשלים איתכם מכל מקום
הצהרת נגישות הצהרת נגישות
IDEODIGITAL
תנובה לוגו