הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
להפתעה הזאת האורחים שלכם לא ציפו: בית מצות שבו מסתתרים מתוקים
1. חותכים בעזרת סכין חדה את המצות:
2 מצות לקירות מחודדים בסיס 18 ס"מ, דופן 10 ס"מ ואלכסון גג 12 ס"מ
2 מצות לקירות ישרים - בסיס 18 ס"מ ודופן 10 ס"מ
2 מצות גג בסיס 18 ס"מ ודופן 12 ס"מ
1 דלת 3 ס"מ * 7 ס"מ
8 חלונות 3ס"מ * 3 ס"מ
2. שמים את השוקולד בשקית זילוף ומחממים במיקרו 30 שניות. חוזרים על החימום עד שהשוקולד מומס. גוזרים פתח קטן של 2-3 מ"מ בקצה השקית ומזלפים על החלונות והדלת קווי מתאר. מזלפים שוקולד על חלקי הגג ומפזרים סוכריות או אגוזים.
3. מזלפים שוקולד על דופן הקיר המחודד ומצמידים אליו קיר ישר. מעמידים על מגש. מזלפים שוקולד על דופן הקיר המחודד השני ומצמידים אותו לקיר הישר העומד על המגש. מזלפים שוקולד בדפנות הקיר הישר שנותר ומצמידים אותו על שלושת הקירות. מצננים במקרר או מחוץ לו עד שהשוקלד מתקשה לגמרי והמבנה יציב.
4. מזלפים שוקולד בגב החלונות והדלת ומצמידים לקירות (אפשר לעשות זאת גם עם ממרח שוקולד).
5. שמים את המתוקים שרוצים להגיש בתוך הבית. מזלפים שוקולד בדפנות המתחברים לגג ומצמידים את 2 חלקי הגג לבית. מצננים עד שהשוקולד מתקשה.
*אם במהלך העבודה הקרם בשקית הזילוף מתקשה, מחממים מספר שניות במיקרו.