• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • ממתק מצה עם אגוזים בטופי-קרמל ושוקולד
  • בית מצות שבתוכו מתחבאים מתוקים לפסח
  • 01 בית מצות שבתוכו מתחבאים מתוקים לפסח
  • 02 ממתק מצה עם אגוזים בטופי-קרמל ושוקולד
  • 03 עוגת טחינה משובצת שוקולד

ממתק מצה עם אגוזים בטופי-קרמל ושוקולד

שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף

ממתק מצה עם אגוזים בטופי-קרמל ושוקולד

  • 01 בית מצות שבתוכו מתחבאים מתוקים לפסח
  • 02 ממתק מצה עם אגוזים בטופי-קרמל ושוקולד
  • 03 עוגת טחינה משובצת שוקולד

בית מצות שבתוכו מתחבאים מתוקים לפסח

להפתעה הזאת האורחים שלכם לא ציפו: בית מצות שבו מסתתרים מתוקים

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : נעמה רן \ צילום : נעמה רן
דרג:
בית מצות שבתוכו מתחבאים מתוקים לפסח
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ פרווה
כמות מנות: 1
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 6 מצות
  • 150 - 100 גרם שוקולד שבור לקוביות
  • לקישוט: סוכריות או אגוזים קצוצים או שקדים פרוסים

איך מכינים:

1. חותכים בעזרת סכין חדה את המצות:
2 מצות לקירות מחודדים בסיס 18 ס"מ, דופן 10 ס"מ ואלכסון גג 12 ס"מ
2 מצות לקירות ישרים - בסיס 18 ס"מ ודופן 10 ס"מ
2 מצות גג בסיס 18 ס"מ ודופן 12 ס"מ
 1 דלת 3 ס"מ * 7 ס"מ
 8 חלונות 3ס"מ * 3 ס"מ
2. שמים את השוקולד בשקית זילוף ומחממים במיקרו 30 שניות. חוזרים על החימום עד שהשוקולד מומס. גוזרים פתח קטן של 2-3 מ"מ בקצה השקית ומזלפים על החלונות והדלת קווי מתאר. מזלפים שוקולד על חלקי הגג ומפזרים סוכריות או אגוזים.
3. מזלפים שוקולד על דופן הקיר המחודד ומצמידים אליו קיר ישר. מעמידים על מגש. מזלפים שוקולד על דופן הקיר המחודד השני ומצמידים אותו לקיר הישר העומד על המגש. מזלפים שוקולד בדפנות הקיר הישר שנותר ומצמידים אותו על שלושת הקירות. מצננים במקרר או מחוץ לו עד שהשוקלד מתקשה לגמרי והמבנה יציב.
4. מזלפים שוקולד בגב החלונות והדלת ומצמידים לקירות (אפשר לעשות זאת גם עם ממרח שוקולד).
5. שמים את המתוקים שרוצים להגיש בתוך הבית. מזלפים שוקולד בדפנות המתחברים לגג ומצמידים את 2 חלקי הגג לבית. מצננים עד שהשוקולד מתקשה.
*אם במהלך העבודה הקרם בשקית הזילוף מתקשה, מחממים מספר שניות במיקרו.









דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו