• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
המטבח שלי
השף הלבן
השף הלבן  לוגו
  • התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
10 דקות
מנות ראשונות
מרקים
ארוחת בוקר
ארוחת צהריים
ארוחת ערב
מתכונים לשבת
מתכונים טבעוניים
מתכונים צמחוניים
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
ללא גלוטן
מתכונים עתירים בחלבון
מתכונים דיאטטיים
מתכונים לחג
מתכונים לטו בשבט
מתכונים לחג השבועות
מתכונים לפורים
מתכונים לפסח
מתכונים לסוכות
מתכונים ליום העצמאות
ראש השנה
מתכונים לחנוכה
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
דגים
ירקות
מתכונים ממוצרי בסיס
קטניות
פירות
מתכונים עם בשר בקר
עוף
פסטה
אורז
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
גלידה
שייק
קינוחים אישיים
פנקייק
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
עוגיות בריאות
עוגיות שיבולת שועל
תפריט
התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
מתכונים לחג
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
צור קשר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • לא יאמינו שהכנתם בעצמכם! 5 מתכוני מאפים מדהימים עם סויה
  • פשטידת בטטה ופלפלים טבעונית
  • 01 בוריקטס עם סויה בסגנון גבינה לבנה בטעמים
  • 02 בורקיטס טבעוני במילוי פטריות ותפוחי אדמה
  • 03 לחמניות סויה טבעוניות
  • 04 לזנייה מגולגלת עם ירקות קלויים
  • 05 פשטידת בטטה ופלפלים טבעונית

לא יאמינו שהכנתם בעצמכם! 5 מתכוני מאפים מדהימים עם סויה

מחפשים מאפים פרווה ולא רוצים להתפשר על הטעם? הגעתם למקום הנכון! פשטידת בטטה חלומית, לחמניות ממכרות ועוד... הנה 5 מתכונים על בסיס סויה תנובה שימלאו את הבית בניחוחות אפייה מצוינים
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף

לא יאמינו שהכנתם בעצמכם! 5 מתכוני מאפים מדהימים עם סויה

  • 01 בוריקטס עם סויה בסגנון גבינה לבנה בטעמים
  • 02 בורקיטס טבעוני במילוי פטריות ותפוחי אדמה
  • 03 לחמניות סויה טבעוניות
  • 04 לזנייה מגולגלת עם ירקות קלויים
  • 05 פשטידת בטטה ופלפלים טבעונית

פשטידת בטטה ופלפלים טבעונית

פשטידה נפלאה שגם רגישים למוצרי חלב יוכלו ליהנות ממנה

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : עוז תלם \ צילום : דניאל לילה \ עיצוב : נעה קנריק
דרג:
פשטידת בטטה טבעונית
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני \ פרווה
כמות מנות: 6 סוג תבנית / כלי: תבנית אינגליש קייק באורך 30 ס"מ
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מצרכים לפשטידה:
  • 1 גביע (250 גרם) סויה בסגנון גבינה לבנה בטעם טבעי, סויה תנובה
  • חבילה (350 גרם) טופו משי
  • 5 כפות קמח חומוס
  • 4-5 כפות שבולת שועל אינסטנט (לדייסה)
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • לבטטות והפלפלים:
  • 2 פלפלים אדומים
  • 2 בטטות בגודל בינוני, קלופות
  • עלים מ-6 גבעולי טימין
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור

איך מכינים:

מחממים תנור ל-180 מעלות.

לבטטות:

1. פורסים את הבטטות לעיגולים בעובי 1/2 ס"מ. חותכים את הפלפלים לרצועות עבות.

2. מסדרים על תבנית עם נייר אפייה, זורים מעל את עלי הטימין, שמן הזית ומלח ופלפל ומערבבים בעדינות.

3. אופים 25 דקות או עד ריכוך והזהבה קלה.

לפשטידה:

1. שמים את הטופו משי בקערה גדולה ומועכים עם מזלג למעין פירה (ניתן גם לטחון לממרח עם בלנדר ידני). מוסיפים את ממרח הסויה ומערבבים היטב.

2. מוסיפים את קמח החומוס ושבולת השועל, מתבלים במלח.

3. שמים 3-4 כפות גדושות מהתערובת בתחתית תבנית אינגליש קייק משומנת ומשטחים.

4. מניחים מעל שכבה של פרוסות בטטה. מעל שמים עוד 2-3 כפות גדושות מהתערובת ומשטחים.

5. חוזרים על הפעולות עם שתי שכבות נוספות: אחת של רצועות פלפלים ואחת של פרוסות בטטה, עד שתבנית האינגליש קייק מלאה. 

6. אופים (עדיין ב180) 40-45 דקות או עד שהתערובת יציבה, וסכין שמחדירים למרכז יוצא נקי.

נותנים לפשטידה להתקרר לחלוטין (חשוב! אל תנסו לפרוס אותה כשהיא עדיין חמה) לפני שמחלצים מהתבנית ומגישים, יחד עם ירקות שאוהבים.


דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
מפת אתר
צור קשר
המתכונים שלי
הצהרת נגישות
 
בלוג השף
תנאי שימוש
שאלות נפוצות
שירות לקוחות
מפת האתר
יצירת קשר
בלוג השף
עמוד הבית
|
שאלות ותשובות
|
מפת האתר
|
יצירת קשר
מבשלים איתכם מכל מקום
הצהרת נגישות הצהרת נגישות
IDEODIGITAL
תנובה לוגו