• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
המטבח שלי
השף הלבן
השף הלבן  לוגו
  • התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
10 דקות
מנות ראשונות
מרקים
ארוחת בוקר
ארוחת צהריים
ארוחת ערב
מתכונים לשבת
מתכונים טבעוניים
מתכונים צמחוניים
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
ללא גלוטן
מתכונים עתירים בחלבון
מתכונים דיאטטיים
מתכונים לחג
מתכונים לטו בשבט
מתכונים לחג השבועות
מתכונים לפורים
מתכונים לפסח
מתכונים לסוכות
מתכונים ליום העצמאות
ראש השנה
מתכונים לחנוכה
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
דגים
ירקות
מתכונים ממוצרי בסיס
קטניות
פירות
מתכונים עם בשר בקר
עוף
פסטה
אורז
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
גלידה
שייק
קינוחים אישיים
פנקייק
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
עוגיות בריאות
עוגיות שיבולת שועל
תפריט
התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
מתכונים לחג
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
צור קשר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • זה קלללל! 6 קינוחים שוקולדים קלים שלא יאמינו שהכנתם בעצמכם
  • קוביות שוקולד חלב
  • 01 קטנטנות שוקולד בעשר דקות
  • 02 קוביות שוקולד חלב
  • 03 עוגת שוקולד־אגוזים בציפוי יולו שוקולד חלב
  • 04 עוגות שוקולד חמות עם פירות יער ויולו לבן
  • 05 בלונדיז עם נטיפי חמאת בוטנים ופיסטוקים
  • 06 עוגת עוגיית שוקולד צ׳יפס ענקית

זה קלללל! 6 קינוחים שוקולדים קלים שלא יאמינו שהכנתם בעצמכם

רואים את עצמכם מאותגרים בישולית? אל דאגה! אספנו לכם 6 מתכונים שוקולדים שווים שתכינו בקלות
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף

זה קלללל! 6 קינוחים שוקולדים קלים שלא יאמינו שהכנתם בעצמכם

  • 01 קטנטנות שוקולד בעשר דקות
  • 02 קוביות שוקולד חלב
  • 03 עוגת שוקולד־אגוזים בציפוי יולו שוקולד חלב
  • 04 עוגות שוקולד חמות עם פירות יער ויולו לבן
  • 05 בלונדיז עם נטיפי חמאת בוטנים ופיסטוקים
  • 06 עוגת עוגיית שוקולד צ׳יפס ענקית

קוביות שוקולד חלב

קוביות קטנות של עונג - בסיס פריך מקמח כוסמין ופתיתי שיבולת שועל ועליו קרם אפוי של שוקולד חלב וחלב מרוכז משומר.

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : דנית סלומון \ צילום : יהודה סלומון \ עיצוב : יהודה סלומון
דרג:
קוביות שוקולד חלב
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: 35 יחידות סוג תבנית / כלי: תבנית 23x30 ס"מ
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 קופסה (400-370 גרם) חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג שעשוי מחלב ומסוכר בלבד)
  • 250 גרם שוקולד חלב שבור לקוביות
  • 50 גרם שוקולד מריר 60% שבור לקוביות
  • 50 גרם חמאה מלוחה "תנובה" חתוכה לקוביות
  • ¼ כפית מלח
  • 2 ביצים גדולות טרופות
  • אבקת סוכר לעיטור (לא הכרחי)
  • לבצק:
  • ½1 כוסות (180 גרם) קמח כוסמין מלא
  • ¼ כפית אבקת אפייה
  • ½ כוס פתיתי שיבולת שועל עדינים (קוואקר דק)
  • ½ כוס (100 גרם) סוכר חום בהיר או סוכר דמררה
  • 150 גרם חמאה מלוחה "תנובה" חתוכה לקוביות
  • 1 ביצה גדולה
  • 2 כפות מים קרים

איך מכינים:


1. משמנים היטב תבנית מלבנית 23x30 ס"מ, ומרפדים את תחתיתה ואת דופנותיה בנייר אפייה. מחממים את התנור לחום בינוני־גבוה (200 מעלות בחום עליון־תחתון; 180 מעלות בתוכנית טורבו).

2. מתחילים בהכנת הבצק. במעבד מזון או במיקסר מערבבים את הקמח עם אבקת אפייה, שיבולת שועל וסוכר. מוסיפים חמאה, ומעבדים לתערובת פירורית עדינה. מוסיפים ביצה ומים, ומעבדים רק עד שהפירורים נרטבים ומתאספים בגושים גדולים. משטחים את הבצק בתבנית בשכבה בעובי אחיד, דוקרים אותו במזלג לאורכו ולרוחבו, ואופים במדף האמצעי של התנור במשך 20 דקות או עד שהבצק מזהיב. מוציאים את התבנית מהתנור. מנמיכים את חום התנור לבינוני (180 מעלות בחום עליון־תחתון; 160 מעלות בתוכנית טורבו).

3. בזמן האפייה, מכינים את קרם השוקולד. מרוקנים את קופסת החלב המרוכז לסיר בינוני, מוסיפים שוקולד, חמאה ומלח, ומערבבים מעל להבה נמוכה עד שהשוקולד והחמאה נמסים לגמרי. מסירים מהאש וטורפים פנימה את הביצים. מערבבים לקרם חלק ואחיד.

4. יוצקים את הקרם על הבסיס האפוי. מחזירים את התבנית לתנור, ואופים במשך 20-15 דקות, עד שפני הקרם יבשים והמרכז כמעט יציב למגע. מוציאים מהתנור ומצננים.

5. חותכים את העוגה לריבועים קטנים (אפשר לעטר אותם במעט אבקת סוכר). מאחסנים בכלי סגור במקרר. מניחים לקוביות לחזור לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.


דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
מפת אתר
צור קשר
המתכונים שלי
הצהרת נגישות
 
בלוג השף
תנאי שימוש
שאלות נפוצות
שירות לקוחות
מפת האתר
יצירת קשר
בלוג השף
עמוד הבית
|
שאלות ותשובות
|
מפת האתר
|
יצירת קשר
מבשלים איתכם מכל מקום
הצהרת נגישות הצהרת נגישות
IDEODIGITAL
תנובה לוגו