• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • זה קלללל! 6 קינוחים שוקולדים קלים שלא יאמינו שהכנתם בעצמכם
  • עוגת שוקולד־אגוזים בציפוי יולו שוקולד חלב
  • 01 קטנטנות שוקולד בעשר דקות
  • 02 קוביות שוקולד חלב
  • 03 עוגת שוקולד־אגוזים בציפוי יולו שוקולד חלב
  • 04 עוגות שוקולד חמות עם פירות יער ויולו לבן
  • 05 בלונדיז עם נטיפי חמאת בוטנים ופיסטוקים
  • 06 עוגת עוגיית שוקולד צ׳יפס ענקית

זה קלללל! 6 קינוחים שוקולדים קלים שלא יאמינו שהכנתם בעצמכם

רואים את עצמכם מאותגרים בישולית? אל דאגה! אספנו לכם 6 מתכונים שוקולדים שווים שתכינו בקלות
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף

זה קלללל! 6 קינוחים שוקולדים קלים שלא יאמינו שהכנתם בעצמכם

  • 01 קטנטנות שוקולד בעשר דקות
  • 02 קוביות שוקולד חלב
  • 03 עוגת שוקולד־אגוזים בציפוי יולו שוקולד חלב
  • 04 עוגות שוקולד חמות עם פירות יער ויולו לבן
  • 05 בלונדיז עם נטיפי חמאת בוטנים ופיסטוקים
  • 06 עוגת עוגיית שוקולד צ׳יפס ענקית

עוגת שוקולד־אגוזים בציפוי יולו שוקולד חלב

עוגה עשירה ומשובחת, עתירת שוקולד ואגוזים, שכדאי להכין בכל ימות השנה ולא רק בפסח. העוגה מתאימה גם לנמנעים מגלוטן.

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : דנית סלומון \ צילום : יהודה סלומון \ עיצוב : יהודה סלומון
דרג:
עוגת שוקולד־אגוזים בציפוי יולו שוקולד חלב
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי
כמות מנות: 12 סוג תבנית / כלי: תבנית עגולה קפיצית בקוטר 24 ס"מ
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 100 גרם חמאת "תנובה" חתוכה לקוביות
  • 100 גרם שוקולד מריר 60% לפחות קצוץ
  • 50 גרם שוקולד חלב משובח קצוץ
  • 6 ביצים מופרדות
  • ⅔ כוס (130 גרם) סוכר
  • ¼ כפית מלח (רצוי אטלנטי)
  • 1 כף חלב
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 150 גרם אילסרים (אגוזי "לוז") קלויים מולבנים טחונים דק
  • 2 גביעים (2x123 גרם) יולו שוקולד חלב
  • תלתלי שוקולד חלב לעיטור

איך מכינים:


1. ממיסים את החמאה ואת השוקולדים בסיר בינוני מעל להבה קטנה נמוכה מאוד, וטורפים לתערובת חלקה. מסירים את הסיר ממקור החום ומצננים במשך 5 דקות. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות בחום עליון־תחתון; 160 מעלות בתוכנית טורבו). מרפדים תחתית תבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ בנייר אפייה, ומשמנים את דופנות התבנית (אפשר לרפד גם את הדפנות ברצועה של נייר אפייה).

2. מקציפים את החלבונים בקערה גדולה לקצף יציב. מוסיפים את הסוכר בהדרגה ומקציפים לקצף גמיש ומבריק.

3. טורפים לתוך תערובת השוקולד מלח, חלמונים, חלב ותמצית וניל. מוסיפים את האגוזים הטחונים ומערבבים. מוסיפים רבע מכמות הקצף לתערובת השוקולד ומערבבים בתנועות קיפול. מעבירים את תערובת השוקולד לקערת הקצף, ומבליעים אותה לתוך הקצף בתנועות קיפול. מעבירים את תבליל העוגה לתבנית המוכנה ואופים במרכז התנור במשך 50 דקות או עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא נקי ויבש. מוציאים את התבנית מהתנור, ומניחים לעוגה להצטנן לגמרי. מרכז העוגה שוקע במקצת במהלך הצינון והשוליים הגבוהים יוצרים "גדר" סביבו.

4. מריצים להב סכין בין העוגה לדופנות התבנית ומשחררים את מסגרת התבנית. מעבירים את העוגה למגש. ממלאים את המרכז השקוע ביולו שוקולד חלב, ומעטרים בתלתלי שוקולד. מכסים בפעמון עוגה ומעבירים למקרר. טעמה של העוגה משביח אחרי לילה במקרר.






דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו