• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • עוגות שמרים
    • מתכונים לעוגיות ומתכונים עם עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
  • מתכונים נוספים
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
        • מתכונים לחג השבועות
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
      • ולקינוח...
        • עוגות ועוגיות
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
        • קטניות
        • פירות
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר

כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי

* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי

כניסה למטבח שלי

מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:

תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות

איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.

מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו

נא להזין סיסמא חדשה:

* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה

הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • בין ארוחת צהריים לערב- הכירו את הלינר!
  • אגינרופיטה - פאי ארטישוק ופטה כבשים
  • 01 אגינרופיטה - פאי ארטישוק ופטה כבשים
  • 02 פשטידת בטטה עשירה
  • 03 פשטידת גבינות פלפל בקישואים
  • 04 פרנץ' טוסט מוצרלה
  • 05 תְלוּּשוּּתי פטה, זיתים וטל העמק
  • 06 סלט בורגול בפסטו ועשבי תיבול
  • 07 מאפה חלה בגבינות וערמונים
  • 08 קונכיות פסטה ממולאות בגבינות
  • 09 פריטטה עם תרד, פטריות וגבינה בולגרית
  • 10 סלט עדשים ויוגורט

בין ארוחת צהריים לערב- הכירו את הלינר!

מאוחר מידי לארוחת צהריים ומוקדם לארוחת ערב? טרנד שוטף את העולם - ה"לינר" ארוחת ביניים טעימה ומלאת הפתעות. אספנו לכם מגוון הצעות שיעשו לכם חשק להצטרף לחגיגה
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף
  • 01 אגינרופיטה - פאי ארטישוק ופטה כבשים
  • 02 פשטידת בטטה עשירה
  • 03 פשטידת גבינות פלפל בקישואים
  • 04 פרנץ' טוסט מוצרלה
  • 05 תְלוּּשוּּתי פטה, זיתים וטל העמק
  • 06 סלט בורגול בפסטו ועשבי תיבול
  • 07 מאפה חלה בגבינות וערמונים
  • 08 קונכיות פסטה ממולאות בגבינות
  • 09 פריטטה עם תרד, פטריות וגבינה בולגרית
  • 10 סלט עדשים ויוגורט

אגינרופיטה - פאי ארטישוק ופטה כבשים

מילוי לא שגרתי לעלי פילו פריכים: שילוב של יוגורט פטה וארטישוק

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : נעמה רן \ צילום : נעמה רן
דרג:
אגינרופיטה - פאי ארטישוק ופטה כבשים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: 10-12
דירוג גולשים:
רוצה להתייעץ?
וואטסאפ לשף שלנו

רכיבים:

  • 250 גרם גבינת פטה כבשים 20% פיראוס
  • 2 מיכלים (300 גרם) יוגורט עיזים BIO פיראוס
  • 3 ביצים
  • 3 כפות שמיר קצוץ
  • 3 שיני שום
  • 1/2 כוס בצל ירוק קצוץ
  • 1 חבילת פילו
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 שקית (400 גרם) לבבות ארטישוק סנפרוסט פרוסים
  • להגשה: חופן בצל ירוק קצוץ

איך מכינים:

1. שמים פטה, יוגורט, ביצים, שמיר ושום במעבד מזון ומעבדים לקרם אחיד (לא חייב להיות חלק לגמרי). מוסיפים בצל ירוק ומערבבים ידנית.
2. משמנים 2 תבניות בקוטר 24 ס"מ ומחממים תנור ל 180 מעלות. פורסים על משטח העבודה עלה פילו, מברישים בשמן ומניחים עליו עלה נוסף. חוזרים על פעולת ההברשה והנחת עלה נוסף עד שמתקבלת ערימה של 6 עלים. מכינים באותה צורה ערימה שניה של 6 עלי פילו.
3. מעבירים כל ערימת פילו לתבנית כך ששולי הפילו יוצאים מגבולות התבנית. יוצקים לכל אחת מחצית מתערובת הגבינה ומפזרים מחצית מהארטישוקים ומהבצל ירוק. מכניסים את השוליים פנימה ומברישים אותם בשמן זית. אופים כ 40  דקות עד שהמילוי מתייצב והמאפים משחימים. בוזקים בצל ירוק ומגישים.







דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

מתכונים שצפית בהם לאחרונה

    אין מתכונים נוספים שנצפו

    דף הבית
    • מפת אתר
    • צור קשר
    • המתכונים שלי
    • העלאת מתכון
    • הצהרת נגישות
    • בלוג השף
    • תנאי שימוש
    מתכונים נוספים
    • מוס רוזמרי חלבה
    • סופלה שוקולד
    • עלי סיגרים במילוי גבינה
    • מאפה גבינות וחצילים
    • פאי דובדבנים אישי
    סוגי מתכונים
    • פסטה
    • מרקים
    • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגיות קוואקר
    ערוצי השף הלבן
    המוצרים שלנו
    הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
    ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
    בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
    נרשמת בהצלחה
    השף הלבן techmarketing