• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • ארוחת השבועות שלך היא הארוחה המושלמת
  • חצאי דלורית ממולאים
  • 01 חצאי דלורית ממולאים
  • 02 מוס אישי של שוקולד לבן וקולי פטל
  • 03 סלט גזר, סלק וגבינה צפתית
  • 04 מתכון לעוגת גבינה קרה בטעם באנופי
  • 05 סלט פסטה עם אפונה ירוקה, עשבי תבלין ופרומעז
  • 06 מיני קישים מעולים (ללא קמח)

ארוחת השבועות שלך היא הארוחה המושלמת

בחג הזה הולך לצאת לך מושלם! הרכבנו במיוחד בשבילך תפריט מותאם אישית לארוחת שבועות בהצלחה ובתיאבון!
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף

ארוחת השבועות שלך היא הארוחה המושלמת

  • 01 חצאי דלורית ממולאים
  • 02 מוס אישי של שוקולד לבן וקולי פטל
  • 03 סלט גזר, סלק וגבינה צפתית
  • 04 מתכון לעוגת גבינה קרה בטעם באנופי
  • 05 סלט פסטה עם אפונה ירוקה, עשבי תבלין ופרומעז
  • 06 מיני קישים מעולים (ללא קמח)

חצאי דלורית ממולאים

מנה בריאה ודלת קלוריות שתשמח גם את השומרים על המשקל בארוחה

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : רחלי קרוט \ צילום : דן פרץ \ עיצוב : נורית קריב
דרג:
חצאי דלורית ממולאים
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: 6 מנות
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 3 דלוריות, שטופות היטב
  • מעט שמן זית
  • 1 כוס (200 גרם) קינואה לבנה (אפשר לשלב גם קינואה אדומה)
  • 1/2 1 כוסות (360 מ"ל) מים רותחים
  • 1/2 כפית מלח
  • 10 משמשים מיובשים, חתוכים לקוביות קטנות
  • 1/3 כוס (כ-30 גרם) גרעיני חמנייה
  • 1/3 כוס (כ-30 גרם) שקדים פרוסים
  • עלים מ-1/2 צרור כוסברה או פטרוזיליה, קצוצים גס
  • 15 עלי נענע קצוצים גס
  • 1 חבילה (250 גרם) גבינת חמד פיראוס 5% או 1 קופסא (250 גרם) גבינת פטה כבשים פיראוס, מפוררת
  • 1 כף רוטב צ'ילי חריף
  • 1 כפית מייפל

איך מכינים:

1.  מחממים את התנור ל-190 מעלות.
2.  חוצים את הדלוריות לאורכן ומרוקנים מתוכן את הסיבים והגרעינים.
3. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומשמנים אותו ב-2 כפות שמן זית.
4. מניחים את הדלוריות בתבנית, כשצדן החתוך פונה כלפי מטה, ומשמנים מעט גם את הקליפה שלהן. אופים 30-20 דקות, עד שצדן החתוך של הדלוריות מזהיב ומתקרמל.
 5. בינתיים מכינים את הקינואה: שמים אותה בסיר עם המים הרותחים והמלח, מכסים ומבשלים על האש הכי נמוכה במשך 20 דקות. מצננים מעט בתוך הסיר.
6.  מחממים על אש בינונית מחבת רחבה ללא שמן, וקולים בה את גרעיני החמנייה ואת השקדים עד שהם מזהיבים.
7. מרכיבים את המנה: מוסיפים לקינואה שבסיר את המשמשים, גרעיני החמנייה, השקדים, עשבי התיבול וגבינת הפטה. מזלפים את רוטב הצ'ילי, המייפל ו-2 כפות שמן זית ומערבבים בעדינות. טועמים, ורק אם צריך מוסיפים מלח.
8.  ממלאים כל דלורית בסלט הקינואה ומגישים כשהמנה חמימה או בטמפרטורת החדר.

טיפ לגיוון: סלט הקינואה מעולה גם כמנה בפני עצמה, ללא הדלורית.

דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו