כניסה למטבח שלי
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
הצטרפות
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
הצעת הגשה מדליקה לעוגת גבינה שמגיעה על מקל!
1. עוגת הגבינה וקרם העוגיות: מחממים את התנור ל-160 מעלות ללא טורבו. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים את הדפנות.
2. מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי העוגה לבלילה אחידה ויוצקים לתבנית. אופים 40-35 דקות, עד ששולי העוגה יציבים, אבל מרכזה עדיין מעט רוטט. מצננים לטמפרטורת החדר, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-3 שעות לפחות.
3. מחלצים את העוגה מהתבנית, חותכים אותה בסכין חדה לרבעים, וחותכים כל רבע ל-3-2 פרוסות. נועצים בחלקה האחורי של כל פרוסה מקל של ארטיק ומקפיאים לחצי שעה-שעה.
4. הציפוי: ממיסים את השוקולד המריר במיקרוגל או בבן-מארי (סיר המונח על גבי סיר נוסף שבו מעט מים חמים). מוסיפים את השמן ומערבבים.
5. מרימים פרוסה בעזרת מקל הארטיק, טובלים אותה בשוקולד המומס כך שהיא תצופה מכל הצדדים, מנערים מעט להסרת עודפי שוקולד ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. חוזרים על הפעולה עם שאר הפרוסות.
6. ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל או בבן-מארי, ומזלפים ממנו על הפרוסות פסים בעזרת כפית או קונוס זילוף מנייר אפייה. מניחים במקרר לזמן קצר, עד שהשוקולד מתקשה. מעבירים לקופסה אטומה ושומרים במקרר.