• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • עוגות שמרים
    • מתכונים לעוגיות ומתכונים עם עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
  • מתכונים נוספים
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
        • מתכונים לחג השבועות
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
      • ולקינוח...
        • עוגות ועוגיות
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
        • קטניות
        • פירות
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר

כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי

* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי

כניסה למטבח שלי

מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:

תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות

איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.

מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו

נא להזין סיסמא חדשה:

* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה

הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • ארוחת השבועות שלך היא הארוחה החלומית
  • "ארטיקים" של עוגת גבינה
  • 01 "ארטיקים" של עוגת גבינה
  • 02 פוקצ'ה עם זיתים ועגבניות שרי בתוספת גבינה בולגרית
  • 03 עוגת גבינה אפויה עם שוקולד לבן וריבת חלב
  • 04 סלט חומוס ותרד טורקי על יוגורט בטעם עירית
  • 05 חלות גבינות וקורנית
  • 06 מונט בלנק- קינוח ערמונים ושטרויזל פקאן

ארוחת השבועות שלך היא הארוחה החלומית

בחג הזה הולך לצאת לך מושלם! הרכבנו במיוחד בשבילך תפריט מותאם אישית לארוחת שבועות בהצלחה ובתיאבון!
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף
  • 01 "ארטיקים" של עוגת גבינה
  • 02 פוקצ'ה עם זיתים ועגבניות שרי בתוספת גבינה בולגרית
  • 03 עוגת גבינה אפויה עם שוקולד לבן וריבת חלב
  • 04 סלט חומוס ותרד טורקי על יוגורט בטעם עירית
  • 05 חלות גבינות וקורנית
  • 06 מונט בלנק- קינוח ערמונים ושטרויזל פקאן

"ארטיקים" של עוגת גבינה

הצעת הגשה מדליקה לעוגת גבינה שמגיעה על מקל!

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : ענבל לביא \ צילום : דן פרץ \ עיצוב : נורית קריב
דרג:
"ארטיקים" של עוגת גבינה
עד 60 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: 10
דירוג גולשים:
רוצה להתייעץ?
וואטסאפ לשף שלנו

רכיבים:

  • 50 גרם שוקולד לבן, קצוץ
  • לעוגת הגבינה וקרם העוגיות:
  • 1 גביע (250 גרם) גבינת מסקרפונה השף הלבן, בטמפרטורת החדר - חדש
  • 1 גביע (225 גרם) גבינת נפוליאון בטעם טבעי 16%
  • 1 גביע (200 מ"ל) שמנת חמוצה תנובה 15%
  • 1/2 כוס פחות 1 כף (90 גרם) סוכר
  • קורט מלח
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כפות קמח
  • 3 ביצים בגודל L, טרופות
  • 7 עוגיות סנדוויץ' שוקולד, קצוצות גס
  • לציפוי ולעיטור:
  • 400 גרם שוקולד מריר 60%, קצוץ
  • 3 כפות שמן קנולה

איך מכינים:

1. עוגת הגבינה וקרם העוגיות: מחממים את התנור ל-160 מעלות ללא טורבו. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים את הדפנות.
2. מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי העוגה לבלילה אחידה ויוצקים לתבנית. אופים 40-35 דקות, עד ששולי העוגה יציבים, אבל מרכזה עדיין מעט רוטט. מצננים לטמפרטורת החדר, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-3 שעות לפחות.
3. מחלצים את העוגה מהתבנית, חותכים אותה בסכין חדה לרבעים, וחותכים כל רבע ל-3-2 פרוסות. נועצים בחלקה האחורי של כל פרוסה מקל של ארטיק ומקפיאים לחצי שעה-שעה.
4. הציפוי: ממיסים את השוקולד המריר במיקרוגל או בבן-מארי (סיר המונח על גבי סיר נוסף שבו מעט מים חמים). מוסיפים את השמן ומערבבים.
5. מרימים פרוסה בעזרת מקל הארטיק, טובלים אותה בשוקולד המומס כך שהיא תצופה מכל הצדדים, מנערים מעט להסרת עודפי שוקולד ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. חוזרים על הפעולה עם שאר הפרוסות.
6. ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל או בבן-מארי, ומזלפים ממנו על הפרוסות פסים בעזרת כפית או קונוס זילוף מנייר אפייה. מניחים במקרר לזמן קצר, עד שהשוקולד מתקשה. מעבירים לקופסה אטומה ושומרים במקרר.

דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

מתכונים שצפית בהם לאחרונה

    אין מתכונים נוספים שנצפו

    דף הבית
    • מפת אתר
    • צור קשר
    • המתכונים שלי
    • העלאת מתכון
    • הצהרת נגישות
    • בלוג השף
    • תנאי שימוש
    מתכונים נוספים
    • מוס רוזמרי חלבה
    • סופלה שוקולד
    • עלי סיגרים במילוי גבינה
    • מאפה גבינות וחצילים
    • פאי דובדבנים אישי
    סוגי מתכונים
    • פסטה
    • מרקים
    • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגיות קוואקר
    ערוצי השף הלבן
    המוצרים שלנו
    הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
    ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
    בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
    נרשמת בהצלחה
    השף הלבן techmarketing