• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • ארוחת השבועות שלך היא ארוחה בניחוח איטלקי
  • סלק אפוי עם פרמזן, טימין ואגוזי מלך
  • 01 סמיפרדו פירות יער ושוקולד לבן
  • 02 פחזניות מלוחות במלית גבינת שמנת 25% על בסיס יוגורט יווני, סלמון מעושן, צלפים ועירית
  • 03 סלק אפוי עם פרמזן, טימין ואגוזי מלך
  • 04 לזניה עגבניות וגבינת חמד
  • 05 טירמיסו משודרג
  • 06 מאפה תפוחי אדמה וירקות ברוטב יוגורט

ארוחת השבועות שלך היא ארוחה בניחוח איטלקי

בחג הזה הולך לצאת לך מושלם! הרכבנו במיוחד בשבילך תפריט מותאם אישית לארוחת שבועות בהצלחה ובתיאבון!
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף

ארוחת השבועות שלך היא ארוחה בניחוח איטלקי

  • 01 סמיפרדו פירות יער ושוקולד לבן
  • 02 פחזניות מלוחות במלית גבינת שמנת 25% על בסיס יוגורט יווני, סלמון מעושן, צלפים ועירית
  • 03 סלק אפוי עם פרמזן, טימין ואגוזי מלך
  • 04 לזניה עגבניות וגבינת חמד
  • 05 טירמיסו משודרג
  • 06 מאפה תפוחי אדמה וירקות ברוטב יוגורט

סלק אפוי עם פרמזן, טימין ואגוזי מלך

גיוון נפלא ומקורי לתפריט האירוח שלכם או לארוחת הערב המשפחתית

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : חנוך שכטר
דרג:
סלק אפוי עם פרמזן, טימין ואגוזי מלך
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי
כמות מנות: 6-8
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • חופן עלי טימין קצוצים
  • 100 גרם אגוזי מלך
  • 50 גרם גבינת פרמזן "תנובה", מגוררת
  • לגיוון: 1 גביע יוגורט
  • 1 שקית (800 גרם) סלק אדום, שלם וקלוף, מוקפא "סנפרוסט"
  • 1 כף חומץ בלסמי
  • 2 כפות שמן זית

איך מכינים:


1. מבשלים את הסלק בסיר עמוק עם מים רותחים כ-10 דקות על להבה גבוהה, מסננים ופורסים לפרוסות בעובי של 1 ס"מ.
2. מעבירים לקערה את הסלק ומתבלים בבלסמי, שמן זית, מלח, פלפל וחצי מכמות הטימין, מסדרים את הפרוסות בתבנית כשפרוסה נשענת על שכנתה.
3. אופים בתנור שחומם ל-C°180 כרבע שעה, מוציאים ומפזרים את אגוזי המלך, הטימין שנותר והפרמז'ן ומכניסים לתנור ל-5 דקות נוספות.
4. ניתן להגיש עם יוגורט.






דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו