פילה אמנון צלוי בפרמז'ן, עגבניות שרי ופלפלים
פילה אמנון צלוי בפרמז'ן, עגבניות שרי ופלפלים, מנה מצויינת ונפלאה לשבת בערב וגם לחג
מאת: עורך השף הלבן
דרג:

עד 20 דקות
\
שף מתחיל - קל
\
חלבי
כמות מנות:
4 מנות
דירוג גולשים:
רכיבים:
- 4 מנות של פילה דג אמנון "דגי תנובה"
- 1 פלפל אדום קטן
- 1 פלפל ירוק קטן
- מלח
- פלפל לבן
- 1 לימון טרי
- 4 כפות יין לבן
- 8 עגבניות שרי, חצויות
- שמן זית
- פתיתי פרמז'ן מסדרת "השף הלבן"
איך מכינים:
1. אם הדגים קפואים מפשירים אותם במקרר לכמה שעות ומייבשים.
2. חותכים את הפלפלים לקוביות קטנות.
3. מניחים במקביל את הדגים על גבי תבנית צלייה מרופדת בנייר אפייה, כשהעור כלפי מטה.
4. מתבלים כל פילה של דג בקורט קטן של מלח, מעט פלפל לבן, מיץ לימון סחוט וכף יין לבן.
5. מפזרים מעל את עגבניות השרי החצויות, מפזרים מהפלפלים החתוכים ומעל יוצקים שמן זית בנדיבות.
6. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
7. צולים את הדגים בתנור החם במשך 10-12 דקות ללא כיסוי.
8. לפני ההגשה מפזרים בנדיבות פתיתי פרמז'ן על הדגים ומגישים מיד בעודם חמים.
דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה