• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
המטבח שלי
השף הלבן
השף הלבן  לוגו
  • התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
10 דקות
מנות ראשונות
מרקים
ארוחת בוקר
ארוחת צהריים
ארוחת ערב
מתכונים לשבת
מתכונים טבעוניים
מתכונים צמחוניים
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
ללא גלוטן
מתכונים עתירים בחלבון
מתכונים דיאטטיים
מתכונים לחג
מתכונים לטו בשבט
מתכונים לחג השבועות
מתכונים לפורים
מתכונים לפסח
מתכונים לסוכות
מתכונים ליום העצמאות
ראש השנה
מתכונים לחנוכה
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
דגים
ירקות
מתכונים ממוצרי בסיס
קטניות
פירות
מתכונים עם בשר בקר
עוף
פסטה
אורז
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
גלידה
שייק
קינוחים אישיים
פנקייק
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
עוגיות בריאות
עוגיות שיבולת שועל
תפריט
התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
מתכונים לחג
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
צור קשר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • אמנון אפוי בלימון כבוש עם דלעת
  • דג אמנון צלוי בפלפלים, עגבניות מיובשות, יין וכוסברה
  • 01 אמנון אפוי בלימון כבוש עם דלעת
  • 02 פילה אמנון צלוי בפרמז'ן, עגבניות שרי ופלפלים
  • 03 דג אמנון צלוי בפלפלים, עגבניות מיובשות, יין וכוסברה

אמנון אפוי בלימון כבוש עם דלעת

שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף

אמנון אפוי בלימון כבוש עם דלעת

  • 01 אמנון אפוי בלימון כבוש עם דלעת
  • 02 פילה אמנון צלוי בפרמז'ן, עגבניות שרי ופלפלים
  • 03 דג אמנון צלוי בפלפלים, עגבניות מיובשות, יין וכוסברה

דג אמנון צלוי בפלפלים, עגבניות מיובשות, יין וכוסברה

מחפשים רעיון לארוחת צהרים טעימה ומהירה להכנה? מתכון לפילה אמנון צלוי בתנור עם פלפלים בשני צבעים, עגבניות מיובשות, יין אדום וכוסברה

מאת: עורך השף הלבן
דרג:
דג אמנון צלוי בפלפלים, עגבניות מיובשות, יין וכוסברה
עד 10 דקות \ שף מקצוען - קשה
כמות מנות: 4
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 מנות של פילה דג אמנון "דגי תנובה"
  • 2 פלפלים אדומים בינוניים
  • 1 פלפל ירוק בינוני
  • 2 בצלים ירוקים, נקיים משורש ושטופים
  • 3 עגבניות מיובשות
  • 1 ענף רוזמרין, חתוך ל-3 חלקים שווים
  • 3 שיני שום
  • 1 שורש כרישה, באורך 10 ס"מ
  • 1 כוס יין אדום
  • 1/2 כוס כוסברה קצוצה
  • מלח
  • פלפל שחור טחון
  • מיץ מ-1/2 לימון
  • 2 כפות שמן זית

איך מכינים:

1. מניחים את הדגים בצלחת עם העור כלפי מטה, מפלפלים קלות, ממליחים מעט ומוסיפים מיץ מ-1/2 לימון. מניחים להשרייה בזמן הכנת הירקות.
2. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
3. חותכים את הפלפלים לקוביות בינוניות.
4. חותכים את הבצל הירוק לאורך ל-5 חלקים שווים.
5. חותכים את העגבניות המיובשות גס.
6. פורסים את השום והכרישה דק.
7. מחממים 2 כפות שמן זית וצולים את הירקות עם העגבניות המיובשות והרוזמרין עד לריכוך קל.
8. מתבלים ב-2 קורט מלח ומעט פלפל שחור.
9. מניחים את הדגים בתבנית פיירקס בינונית שטוחה כשהעור פונה כלפי מטה, מעל מפזרים את הירקות הצלויים.
10. יוצקים מעל את היין אדום ומפזרים מעל את הכוסברה. מכסים בנייר כסף.
11. צולים בתנור למשך 15-20 דקות עד לריכוך.
12. מסירים את נייר הכסף וממשיכים לצלות עד להשחמה קלה.
13. מוציאים מן התנור ומגישים.
דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
מפת אתר
צור קשר
המתכונים שלי
הצהרת נגישות
 
בלוג השף
תנאי שימוש
שאלות נפוצות
שירות לקוחות
מפת האתר
יצירת קשר
בלוג השף
עמוד הבית
|
שאלות ותשובות
|
מפת האתר
|
יצירת קשר
מבשלים איתכם מכל מקום
הצהרת נגישות הצהרת נגישות
IDEODIGITAL
תנובה לוגו