• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
המטבח שלי
השף הלבן
השף הלבן  לוגו
  • התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
10 דקות
מנות ראשונות
מרקים
ארוחת בוקר
ארוחת צהריים
ארוחת ערב
מתכונים לשבת
מתכונים טבעוניים
מתכונים צמחוניים
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
ללא גלוטן
מתכונים עתירים בחלבון
מתכונים דיאטטיים
מתכונים לחג
מתכונים לטו בשבט
מתכונים לחג השבועות
מתכונים לפורים
מתכונים לפסח
מתכונים לסוכות
מתכונים ליום העצמאות
ראש השנה
מתכונים לחנוכה
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
דגים
ירקות
מתכונים ממוצרי בסיס
קטניות
פירות
מתכונים עם בשר בקר
עוף
פסטה
אורז
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
גלידה
שייק
קינוחים אישיים
פנקייק
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
עוגיות בריאות
עוגיות שיבולת שועל
תפריט
התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
מתכונים לחג
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
צור קשר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • איזה שוק! 8 מתכונים מפתיעים לשקשוקה
  • שקשוקה חריפה עם בולגרית
  • 01 שקשוקה סגולה
  • 02 בורקס שקשוקה
  • 03 שקשוקה מוקרמת
  • 04 שקשוקת טופו, פלפלים ותרד
  • 05 המתכון הירוק: שקשוקה ירוקה
  • 06 שקשוקה בלחמניה עם פירורי פטה כבשים
  • 07 שקשוקת תרד, שמנת וגבינת פרמזן עשירה בטעמים
  • 08 שקשוקה חריפה עם בולגרית

איזה שוק! 8 מתכונים מפתיעים לשקשוקה

משקשוקה קלאסית עם תוספות ועד שקשוקה סגולה ומדהימה - אם אתם, כמונו, לא יכולים לסרב למנת שקשוקה חמה, אל תפספסו את המתכונים הללו
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף

איזה שוק! 8 מתכונים מפתיעים לשקשוקה

  • 01 שקשוקה סגולה
  • 02 בורקס שקשוקה
  • 03 שקשוקה מוקרמת
  • 04 שקשוקת טופו, פלפלים ותרד
  • 05 המתכון הירוק: שקשוקה ירוקה
  • 06 שקשוקה בלחמניה עם פירורי פטה כבשים
  • 07 שקשוקת תרד, שמנת וגבינת פרמזן עשירה בטעמים
  • 08 שקשוקה חריפה עם בולגרית

שקשוקה חריפה עם בולגרית

משדרגים את השקשוקה הישראלית עם נגיעות גבינה בולגרית

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : נעמי אבליוביץ' \ צילום : נעמי אבליוביץ' \ עיצוב : נעמי אבליוביץ'
דרג:
שקשוקה חריפה עם בולגרית
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: 4 מנות
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • שמן זית
  • 1 פלפל ירוק חריף, פרוס לטבעות
  • 2 שיני שום, כתושות וקצוצות
  • 1 שקית לקט לשקשוקה של סנפרוסט
  • 4 ביצים טריות בגודל בינוני, מופרדות
  • 50 גרם גבינה בולגרית 5% של "פיראוס"
  • צרור עלי פטרוזיליה, קצוצים
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם

איך מכינים:


1. מחממים מחבת עמוקה עם 2-3 כפות שמן זית. כשהשמן חם מוסיפים הפלפל החריף ושיני השום ומטגנים 2-3 דקות.
2. מוסיפים את תכולת שקית הלקט ומטגנים מעל להבה בינונית-גבוהה כ- 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל, מנמיכים ללהבה נמוכה ומבשלים כ-15 דקות.
3. בעזרת כף עץ יוצרים 6 גומות ברוטב. מניחים בכל גומה חלמון. בשלב הזה ניתן להוסיף לרוטב חלק או את כל החלבונים. מבשלים כ-5 דקות.
4. כשהשקשוקה מוכנה, מפוררים מעל מחבת השקשוקה גבינה בולגרית ומפזרים עלי פטרוזיליה קצוצים ומגישים לצד חלה.

 
דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
מפת אתר
צור קשר
המתכונים שלי
הצהרת נגישות
 
בלוג השף
תנאי שימוש
שאלות נפוצות
שירות לקוחות
מפת האתר
יצירת קשר
בלוג השף
עמוד הבית
|
שאלות ותשובות
|
מפת האתר
|
יצירת קשר
מבשלים איתכם מכל מקום
הצהרת נגישות הצהרת נגישות
IDEODIGITAL
תנובה לוגו