• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
המטבח שלי
השף הלבן
השף הלבן  לוגו
  • התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
10 דקות
מנות ראשונות
מרקים
ארוחת בוקר
ארוחת צהריים
ארוחת ערב
מתכונים לשבת
מתכונים טבעוניים
מתכונים צמחוניים
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
ללא גלוטן
מתכונים עתירים בחלבון
מתכונים דיאטטיים
מתכונים לחג
מתכונים לטו בשבט
מתכונים לחג השבועות
מתכונים לפורים
מתכונים לפסח
מתכונים לסוכות
מתכונים ליום העצמאות
ראש השנה
מתכונים לחנוכה
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
דגים
ירקות
מתכונים ממוצרי בסיס
קטניות
פירות
מתכונים עם בשר בקר
עוף
פסטה
אורז
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
גלידה
שייק
קינוחים אישיים
פנקייק
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
עוגיות בריאות
עוגיות שיבולת שועל
תפריט
התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
מתכונים לחג
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
צור קשר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • אהבה מנצחת - 6 מאפים רומנטיים שתכינו בקלות
  • מילפיי במילוי קצפת ותותים
  • 01 מילפיי במילוי קצפת ותותים
  • 02 "כריך" קרם מסקרפונה ותותים
  • 03 קרונאט בנופי – ריבת חלב בננה וקוקוס
  • 04 עוגת תפוחים ושקדים
  • 05 טארט לימון אישי בציפוי קצפת
  • 06 טארט קרם פיסטוק

אהבה מנצחת - 6 מאפים רומנטיים שתכינו בקלות

בט"ו באב הזה לא קונים מתנה אלא אופים! אספנו לכם 6 מתכוני קינוחים אישיים רומנטיים שתוכלו להכין לאהוביכם בקלות עם בצקי "מעדנות"
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף

אהבה מנצחת - 6 מאפים רומנטיים שתכינו בקלות

  • 01 מילפיי במילוי קצפת ותותים
  • 02 "כריך" קרם מסקרפונה ותותים
  • 03 קרונאט בנופי – ריבת חלב בננה וקוקוס
  • 04 עוגת תפוחים ושקדים
  • 05 טארט לימון אישי בציפוי קצפת
  • 06 טארט קרם פיסטוק

מילפיי במילוי קצפת ותותים

שכבות בצק עלים אפויות ובינהן קרם ונילי נהדר ותותים (או פרי אהוב אחר), ככה תכינו בקלות את אחד הקינוחים הצרפתים האהובים

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : רחלי קרוט
דרג:
מילפיי קצפת ותותים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: 5-7
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • למילוי ולעיטור:
  • 1 כוס חלב "תנובה"
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל צרפתי
  • 1 כף תמצית וניל איכותית (עם הגרגירים) או מקל וניל אחד
  • 1 סלסלת תותים (או פרי אהוב אחר)
  • 2 כפות אבקת סוכר לעיטור מעל + 2 כפות נוספות לקרם
  • 1 חבילה (600 גרם) בצק עלים על בסיס חמאה "מעדנות", מופשר לפי ההוראות שעל גבי האריזה
  • 3 כפות אבקת סוכר

איך מכינים:

1.  פורסים את הבצק על משטח עבודה (חשוב לעבוד עם בצק קר מאוד) וחותכים לרצועות בעובי 10 ס"מ.
2.  חותכים את רצועות הבצק למלבנים ברוחב שאוהבים, בערך 5 ס"מ, ומניחים את מלבני הבצק על תבנית עם  נייר אפייה. קחו בחשבון שכל 3 מלבנים הם קינוח אחד כך שאתם צריכים  בין 15 או 18 או 21 מבלנים שיספיקו לכמות המילוי פה במתכון.
3.  מפדרים את מבלני הבצק באבקת סוכר, בשכבה דקה, ומניחים מעל נייר אפייה ותבנית אפייה נוספת שתמנע מהבצק לתפוח מדי.
4. אופים בצורה הזאת בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20 דקות או עד שהבצקים זהובים. מצננים היטב.
5.  בקערת מיקסר עם וו הקצפה שמים שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וניל, תמצית וניל ו-2 כפות אבקת סוכר ומקציפים עד שנוצרת קצפת יציבה אבל לא נוקשה מדי.
6.  מפזרים קוביות תותים ומניחים מעל עד בצק עלים וחוזרים על שכבת הקרם והתותים.
7.  סוגרים עם בצק עלים נוסף, מפדרים באבקת סוכר ומעבירים למקרר עד להגשה.



דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
מפת אתר
צור קשר
המתכונים שלי
הצהרת נגישות
 
בלוג השף
תנאי שימוש
שאלות נפוצות
שירות לקוחות
מפת האתר
יצירת קשר
בלוג השף
עמוד הבית
|
שאלות ותשובות
|
מפת האתר
|
יצירת קשר
מבשלים איתכם מכל מקום
הצהרת נגישות הצהרת נגישות
IDEODIGITAL
תנובה לוגו