• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • עוגות שמרים
    • מתכונים לעוגיות ומתכונים עם עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
  • מתכונים נוספים
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
        • מתכונים לחג השבועות
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
      • ולקינוח...
        • עוגות ועוגיות
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
        • קטניות
        • פירות
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר

כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי

* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי

כניסה למטבח שלי

מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:

תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות

איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.

מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו

נא להזין סיסמא חדשה:

* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה

הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • אהבה מנצחת! 3 קינוחים מושלמים ליום האהבה
  • קראמבל פירות יער
  • 01 קראמבל פירות יער
  • 02 טרייפל שוקולד לבן, קראמבל ופירות יער
  • 03 פאי שקדים ופירות יער

אהבה מנצחת! 3 קינוחים מושלמים ליום האהבה

בואו להפתיע את אהוב/ת ליבכם עם קינוח רומנטי מדהים שהכנתם בעצמכם. הנה 3 מתכונים קלים עם סדרת הפירות המוקפאים של "סנפרוסט"
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף
  • 01 קראמבל פירות יער
  • 02 טרייפל שוקולד לבן, קראמבל ופירות יער
  • 03 פאי שקדים ופירות יער

קראמבל פירות יער

פירות יער עסיסיים בציפוי פריך של פירורי בצק מתוקים. קינוח חם טעים ומרשים, שמכינים בקלי קלות.

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : דנית סלומון \ צילום : יהודה סלומון \ עיצוב : יהודה סלומון
דרג:
קראמבל פירות יער
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: 4
דירוג גולשים:
רוצה להתייעץ?
וואטסאפ לשף שלנו

רכיבים:

  • 1 שקית (300 גרם) פטל שחור מוקפא סנפרוסט
  • 1 שקית (300 גרם) אוכמניות כחולות מוקפאות סנפרוסט
  • 4 כפיות סוכר
  • לפירורי הבצק:
  • 50 גרם (⅓ כוס + 1 כף) קמח
  • 4 כפיות סוכר
  • 40 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות קטנות
  • ¼ כפית קינמון טחון
  • 25 גרם שקדים מולבנים פרוסים מרוסקים מעט

איך מכינים:

1. מחלקים את פירות היער בין 4 כלים אישיים חסיני חום (תכולת כל כלי 1 כוס) או מפזרים אותם בכלי חסין חום שגודלו מספיק להכיל את כל הכמות. זורים את הסוכר על פירות היער. מניחים את הכלים בתבנית שטוחה (שתקלוט נזילות מיץ - אם יהיו).

2. הכנת פירורי הבצק: מערבבים את הקמח עם הסוכר, ומעבדים את החמאה לתוך הקמח עד שנוצרים פירורי בצק בגודל בינוני (אם יש מעבד מזון זעיר, אפשר להיעזר בו). מוסיפים לפירורים קינמון ושקדים ומערבבים. זורים את פירורי הבצק על פירות היער.

3. אופים בתנור שחומם מראש לחום קצת גבוה מבינוני (190 מעלות) במשך 30 דקות או עד שהקינוח מבעבע ופירורי הבצק מזהיבים. מגישים מייד. לגיוון אפשר להגיש עם יוגורט סמיך או עם כדור של גלידת וניל.

 לקינוח פרווה: מחליפים את החמאה ב־¼2 כפות (35 גרם) שמן קוקוס קר.

 טיפ: אפשר לגוון - להשתמש בסוג אחד בלבד של פירות יער או להחליף שקית אחת או את שתיהן בתערובת פירות יער מוקפאים "סנפרוסט".

 

דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

מתכונים שצפית בהם לאחרונה

    אין מתכונים נוספים שנצפו

    דף הבית
    • מפת אתר
    • צור קשר
    • המתכונים שלי
    • העלאת מתכון
    • הצהרת נגישות
    • בלוג השף
    • תנאי שימוש
    מתכונים נוספים
    • מוס רוזמרי חלבה
    • סופלה שוקולד
    • עלי סיגרים במילוי גבינה
    • מאפה גבינות וחצילים
    • פאי דובדבנים אישי
    סוגי מתכונים
    • פסטה
    • מרקים
    • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגיות קוואקר
    ערוצי השף הלבן
    המוצרים שלנו
    הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
    ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
    בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
    נרשמת בהצלחה
    השף הלבן techmarketing