כניסה למטבח שלי
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
הצטרפות
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
פירות יער עסיסיים בציפוי פריך של פירורי בצק מתוקים. קינוח חם טעים ומרשים, שמכינים בקלי קלות.
1. מחלקים את פירות היער בין 4 כלים אישיים חסיני חום (תכולת כל כלי 1 כוס) או מפזרים אותם בכלי חסין חום שגודלו מספיק להכיל את כל הכמות. זורים את הסוכר על פירות היער. מניחים את הכלים בתבנית שטוחה (שתקלוט נזילות מיץ - אם יהיו).
2. הכנת פירורי הבצק: מערבבים את הקמח עם הסוכר, ומעבדים את החמאה לתוך הקמח עד שנוצרים פירורי בצק בגודל בינוני (אם יש מעבד מזון זעיר, אפשר להיעזר בו). מוסיפים לפירורים קינמון ושקדים ומערבבים. זורים את פירורי הבצק על פירות היער.
3. אופים בתנור שחומם מראש לחום קצת גבוה מבינוני (190 מעלות) במשך 30 דקות או עד שהקינוח מבעבע ופירורי הבצק מזהיבים. מגישים מייד. לגיוון אפשר להגיש עם יוגורט סמיך או עם כדור של גלידת וניל.
לקינוח פרווה: מחליפים את החמאה ב־¼2 כפות (35 גרם) שמן קוקוס קר.
טיפ: אפשר לגוון - להשתמש בסוג אחד בלבד של פירות יער או להחליף שקית אחת או את שתיהן בתערובת פירות יער מוקפאים "סנפרוסט".