ספגטי אדום עם הרבה שום ופלפל חריף – מנה פיקנטית | השף הלבן

ספגטי פיקנטי 

ספגטי בטעם פיקנטי וטעים מאוד, בטעם שגם שילדים אוהבים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
ספגטי פיקנטי 
המרכיבים ל7 מנות:
  • 1 חב' ספגטי ארוך/או מה שאוהבים
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 6 שיני שום כתושות
  • קופסא קטנה רסק עגבניות
  • חצי כף שטוחה מלח
  • כף שטוחה פפריקה מתוקה
  • רבע כפית פלפל שחור
  • פלפל חריף
  • שמן
הוראות הכנה:
  • 01.

     את הספגטי מכינים עפ"י ההוראות שבאריזה, בסיר נפרד ושטוח מטגנים בצל עד לשקיפות על אש נמוכה.

  • 02.

     מוסיפים שום,תבלינים רסק עגבניות, במיכל הרסק ממלאים פעמיים מיים ושופכים לרוטב.

  • 03.

    מוסיפים פלפל חריף בשלמותו(ניתן לוותר)וממשיכים לאדות על אש נמוכה כ -20 דקות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 04.

    מסננים את הספגטי ומוסיפים לסיר עם הרוטב, לערבב.

  • 05.

    מורידים מהאש ואוכלים. 

הכנת? כאן מדרגים
(304)