סלט תפוחי אדמה וגבינת פטה כבשים | השף הלבן

סלט תפוחי אדמה וגבינת פטה כבשים

סלט נהדר בריא ומהיר להכנה!

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
סלט תפוחי אדמה וגבינת פטה כבשים
צילום: נעמי אבליוביץ'
המרכיבים ל4:
  • 3-4 תפוחי אדמה מבושלים/ מאודים/ אפויים, קלופים ופרוסים
  • 3-4 גבעולי בצל ירוק, קצוצים דק
  • 2 מלפפונים חמוצים, פרוסים
  • 150 גרם גבינת פטה כבשים 5% של פיראוס, מפוררת
  • 2 ביצים קשות, קצוצות גס
לרוטב:
  • 1 כפית חרדל משובח
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כף חומץ
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל גרוס טרי, לפי הטעם
הוראות הכנה:
  • 01.

    בקערה גדולה, מניחים את כל רכיבי הסלט ומערבבים היטב.

  • 02.

    מניחים את כל רכיבי הרוטב בקערה קטנה או צנצנת ומערבבים היטב. יוצקים את הרוטב לסלט, מערבבים היטב ומגישים מיד.קלוריות: 251 למנה | נקודות שומרי משקל:

  • 03.

    5 למנה

הכנת? כאן מדרגים
(0)