• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • מתכונים נוספים
  • ירקות קפואים
  • קטניות מוקפאות
  • סלט שעועית וטונה נוסח איטליה
ספריית-השף
  • קדרת ירקות וטופו של אולגה טוכשר
  • מרק שעועית
  • איך מכינים את החמין המושלם?
  • תבשיל שעועית אדומה

סלט שעועית וטונה נוסח איטליה

סלט רב טעמים היכול לשמש כארוחת ערב משביעה בפני עצמה

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : דנית סלומון \ צילום : יהודה סלומון \ עיצוב : יהודה סלומון
דרג:
סלט שעועית וטונה נוסח איטליה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל
כמות מנות: 4 מנות
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 כוסות (300 גרם) שעועית לבנה מבושלת מוקפאת של "סנפרוסט"
  • מלח
  • 2 ענפי רוזמרין
  • 2 שיני שום מעוכות
  • שמן זית
  • 1 קופסה (משקל מסונן 150-140 גרם) טונה משומרת בשמן זית
  • 1 כפית מיץ לימון סחוט טרי
  • ½ בצל סגול קטן פרוס דק
  • 2 כפיות לימון קצוץ דק (עם הקליפה)
  • פלפל שחור טחון טרי
  • פתיתי צ'ילי מיובש לפי הטעם

איך מכינים:

אופן ההכנה:
1. שמים את השעועית הקפואה בסיר ומכסים במים.
2. מוסיפים לסיר 1 כפית מלח, גבעול רוזמרין, שיני שום מעוכות וכף שמן זית ומביאים לרתיחה.
3. מרתיחים במשך 3 דקות ומסירים מהאש. מסלקים את גבעול הרוזמרין ואת שיני השום, מסננים את השעועית ומעבירים את השעועית המסוננת לקערה.
4. מסננים את הטונה משמן הזית. מודדים 3 כפות משמן הטונה ויוצקים על השעועית החמה יחד עם כף שמן זית ומיץ לימון.
5. מערבבים בזהירות. מפוררים את הטונה לחתיכות גדולות ומוסיפים לשעועית יחד עם הבצל ועם הלימון הקצוץ.
6. מתבלים בנדיבות בפלפל שחור טחון טרי, מוסיפים ½ כפית עלי רוזמרין קצוצים ופתיתי צ'ילי לפי הטעם ומערבבים בתנועות הקפצה.
7. מגישים עם לחם.

דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • קדרת ירקות וטופו של אולגה טוכשר
  • מרק שעועית
  • איך מכינים את החמין המושלם?
  • תבשיל שעועית אדומה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו