סלט קטניות – מנה מרעננת וקלה להכנה | השף הלבן

סלט קטניות

סלט מרענן של שלל קטניות

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
סלט קטניות
המרכיבים ל4:
  • 1/4 שקית (של 800 גרם) גרגירי חומוס מבושלים
  • ¼ שקית (של 800 גרם) פול ירוק מוקפא
  • ¼ שקית (של 800 גרם) שעועית לבנה מבושלת
  • מיץ מ-2 לימונים
  • 1 כוס פטרוזיליה טרייה, קצוצה
  • 1 בצל סגול קטן, פרוס דק
  • 4 צנוניות קטנות, חתוכות לרצועות
  • 1 עגבניה גדולה בשלה, קצוצה דק
  • 1 כף שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה:
  • 01.

    שמים בסיר עם מים רותחים שהומלחו קלות את הקטניות (החומוס, הפול והשעועית), ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 8 דקות. מסננים ומצננים

    טיימר מופעל
    00:08:00
  • 02.

    מעבירים לקערה את הקטניות, מוסיפים את יתר החומרים, מערבבים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(116)