סלט קולרבי, שעועית לבנה, מלפפונים ורימונים | השף הלבן

סלט קולרבי, שעועית לבנה, מלפפונים ורימונים

סלט טעים ועשיר בדברים טובים.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
סלט קולרבי, שעועית לבנה, מלפפונים ורימונים
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'
המרכיבים ל6 מנות:
  • 1 שקית (800 גרם) שעועית לבנה מבושלת של סנפרוסט
  • 10 מלפפוני טעם (המלפפונים הקטנים) או 5 מלפפונים רגילים, ללא הקצוות וחתוכים לטבעות
  • 1 קולרבי, מקולף ופרוס לטבעות דקות
  • גרגרים מ-1 רימון
  • צרור עלי שמיר, קצוצים דק
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
  • מיץ סחוט טרי מ-1 לימון
  • גבינת פטה כבשים של פיראוס, מפוררת (לא חובה)
הוראות הכנה:
  • 01.

    מרתיחים סיר עם מים ומבשלים מבשלים את השעועית הלבנה לפי הוראות ההכנה המופיעות על גבי האריזה. מסננים ומניחים בקערה גדולה.

  • 02.

    מוסיפים את פרוסות המלפפונים, פרוסות הקולרבי, גרגרי הרימון ועלי השמיר ומערבבים היטב.

  • 03.

    מתבלים במלח, פלפל, מיץ לימון ושמן זית, לפי הטעם. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.

  • 04.

    מעבירים את הסלט לקערת הגשה ומפזרים מעל את גבינת הפטה. מגישים מייד.

הכנת? כאן מדרגים
(0)