מתכון סלט צבעוני לראש השנה | השף הלבן

סלט צבעוני לראש השנה

סלט שעועית עם רימונים ושקדים ברוטב עסיסי

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
סלט צבעוני לראש השנה
המרכיבים ל7 מנות:
  • 1 שקית שעועית צהובה חתוכה קפואה 'סנפרוסט' (800 גרם)
  • 1 שקית שעועית ירוקה חתוכה קפואה 'סנפרוסט' (800 גרם)
  • 2 כוסות גרגירי רימון
  • 100 גרם שקדים לבנים פרוסים קלויים
לרוטב:
  • 1/3 כוס שמן קנולה
  • 1/3 כוס חומץ בן יין לבן
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 כפית גדושה חרדל
  • 1 כפית גדושה דבש
  • 1 כפית גדושה סוכר
  • פלפל גרוס
  • מלח
הוראות הכנה:
  • 01.

    מביאים לרתיחה מים עם כף מלח בסיר גדול. לאחר מכן, מוסיפים שעועית צהובה ומבשלים אותה במשך 3 דקות. מסננים ומצננים.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 02.

    חוזרים על הפעולה עם השעועית הירוקה.

  • 03.

    מעבירים את שני סוגי השעועית לקערה גדולה ומוסיפים לתערובת רימונים ושקדים.

  • 04.

    מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה, יוצקים על הסלט ומערבבים.

הכנת? כאן מדרגים
(103)