סלט פלפלים – מתכון למנה צבעונית ומפתיעה | השף הלבן

סלט פלפלים – מתכון למנה צבעונית ומפתיעה

מנה מפתיעה שתזריק צבע לארוחה. קלאסיקה של ליל קיץ חם

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
בינוני רמת מיומנות
סלט פלפלים – מתכון למנה צבעונית ומפתיעה
המרכיבים ל4:
  • 2 פלפלים אדומים בינוניים
  • 2 פלפלים ירוקים בינוניים
  • 1 פלפל צהוב בינוני
  • 1 גזר גדול קצוץ
  • 1/2 בצל אדום קטן קצוץ
  • מלח גס
  • פלפל לבן
  • שמן זית
  • 3 שיני שום פרוסות דק
  • חומץ בלסמי
  • 3 כפות כוסברה קצוצה
הוראות הכנה:
  • 01.

    צולים את הפלפלים בשלמותם מעל להבת הגז עד להשחמה.

  • 02.

     מעבירים לשקית, מוציאים מעט את האוויר וקושרים את השקית.

  • 03.

    כשהפלפלים מתקררים, אחרי כ-15 דקות, מוציאים אותם מהשקית ומקלפים בעדינות. מרחיקים את הגבעול והגרעינים.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 04.

    חותכים לרצועות בינוניות ומעבירים לקערה.

  • 05.

    בוזקים מלח גס, פלפל לבן ושמן זית, ומוסיפים לקערה את הגזר, הבצל, שיני השום הפרוסות, מעט חומץ בלסמי והכוסברה הקצוצה.

  • 06.

    מערבבים ומצננים במקרר עד להגשה.  

הכנת? כאן מדרגים
(135)