מתכון סלט עשבים עם גבינת צ’דר פריכה | השף הלבן

סלט עשבים עם גבינת צ’דר פריכה

סלט אוורירי עשיר בעשבי תיבול בליווי קוביות גבינה פריכות

מאת: ניר צוק
חלבי סוג מתכון
קל רמת מיומנות
סלט עשבים עם גבינת צ’דר פריכה
המרכיבים ל6 מנות:
לסלט:
  • צרור פטרוזיליה
  • צרור נענע
  • צרור שמיר
  • צרור כוסברה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • שמן זית
  • מיץ לימון
לקוביות הגבינה:
  • 200 גרם גבינת קולאז’ - מסוג צ’דר או גאודה
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • 2 ביצים
  • שמן לטיגון
הוראות הכנה:
  • 01.

    מורידים את העלים מצרורות הירק, שוטפים היטב ומייבשים.

  • 02.

    מתבלים את העלים בשמן זית, מיץ לימון ומעט מלח.

  • 03.

    חותכים את גבינת הצ’דר לקוביות בגודל 1X1 ס"מ.

  • 04.

    טורפים את הביצים ומתבלים במלח ופלפל.

  • 05.

    מפזרים את פירורי הלחם על גבי צלחת שטוחה. טובלים את הגבינה בביצה ולאחר מכן מצפים בפירורי הלחם. חוזרים על הפעולה בשנית (ציפוי כפול).

  • 06.

    מטגנים את קוביות הגבינה המצופות בשמן חם ועמוק עד להזהבה.

  • 07.

    מפזרים מעל הסלט ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(56)