סלט עגבניות עם בולגרית וזעתר | השף הלבן

סלט עגבניות עם בולגרית וזעתר

סלט מעולה בקלי קלות – קוביות עגבניה עסיסיות, חתיכות גדולות של גבינה בולגרית, שמן זית וזעתר. לחם קלוי בצד – ויש לכם יופי של ארוחת ערב מהירה.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
סלט עגבניות עם בולגרית וזעתר
המרכיבים ל4:
  • 4-5 עגבניות גדולות, בשלות מאוד
  • 1 בצל קטן
  • 1 שן שום כתושה
  • 200 גרם גבינה בולגרית מעודנת פיראוס, 5% שומן
  • 2-3 כפות שמן זית
  • 1 כפית זעתר
  • מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה:
  • 01.

    חותכים את העגבניות לקוביות גדולות מאוד ומניחים בקערה.

  • 02.

    קוצצים את הבצל ומוסיפים לקערה.

  • 03.

    מוסיפים את השום לקערה ומערבבים היטב.

  • 04.

    חותכים את הבולגרית לחתיכות גדולות ומוסיפים לקערה.

  • 05.

    מתבלים בשמן זית, זעתר, מלח ופלפל ומערבבים היטב.

  • 06.

    מגישים מיד עם לחם קלוי.קלוריות: 150 למנה | נקודות שומרי משקל: 3 למנה

הכנת? כאן מדרגים
(33)