סלט בצלים אפויים | השף הלבן

סלט בצלים אפויים

סלט בצלים אפויים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
סלט בצלים אפויים
המרכיבים ל10:
  • 5 בצלים בינוניים קלופים
  • 4 כפות שמן זית
  • 125 גרם גבינת פטה פיראוס
  • 100 גרם גבינת קולאז’ קשקבל
  • 1 זר עלי רוקט
  • 1/2 לימון
  • 2 כפות תימין לימוני
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • קורט מלח
הוראות הכנה:
  • 01.

    חותכים את הבצלים לשמיניות ומושחים בשמן זית בעזרת מברשת סיליקון.

  • 02.

    בוזקים על הבצלים את התבלינים ואת התימין ומכניסים לאפייה בתנור שחומם ל- 180 מעלות בחום עליון עד שהבצל משחים.

  • 03.

    מפרידים את גבעולי הרוקט מהעלים ומתבלים את העלים בלימון הסחוט ובמלח.

  • 04.

    מפזרים את עלי הרוקט כמצע בכלי הגשה ומעל מניחים את הבצל האפוי כשהוא קר.

  • 05.

    מפוררים מלמעלה את גבינת הפטה ומעליה מגררים את גבינת הקשקבל.

  • 06.

    יוצקים מלמעלה מעט שמן זית, מלח, פלפל שחור גרוס וחומץ בלסמי ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)