מתכון סלט ביצים ותירס | השף הלבן

סלט ביצים ותירס

שפית ליטל ארזי משתפת אותנו במתכון עשיר לסלט ביצים ותירס קר. ארוחה שלמה בכריך

מאת: שפית ליטל ארזי
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
סלט ביצים ותירס
צילום: שפית ליטל ארזי עיצוב: שפית ליטל ארזי
המרכיבים ל3 מנות:
  • 6 ביצים קשות קצוצות גס
  • 250 גרם תירס "סנפרוסט" מבושל לפי הוראות יצרן
  • חופן ארוגולה קצוצה
  • 3 כפות גדושות מיונז
  • 1/2 לימון סחוט
  • 1 כף רוטב צ'ילי חריף
  • מלח
  • 2 כפות גרעיני דלעת
  • 2 כפות צנוברים
הוראות הכנה:
  • 01.

    א. מיונז מתובל- מערבבים בקערה את המיונז, לימון, הצ'ילי החריף ומלח.

  • 02.

    ב. קולים את גרעיני הדלעת והצנוברים על מחבת יבשה וחמה, עד שהגרעינים מתפצפצים.

  • 03.

    ג. הרכבה- בקערה עמוקה, מערבבים את הביצים, התירס, הארוגולה והמיונז המתובל, מפזרים מעל את גרעיני הדלעת והצנוברים

הכנת? כאן מדרגים
(306)