סלט אדממה | השף הלבן

סלט אדממה

פתיח נהדר!

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
סלט אדממה
המרכיבים ל3:
  • 400 גרם אדממה קלוף סנפרוסט, מבושל לפי הוראות יצרן
  • 2 מלפפונים, חתוכים לעיגולים דקים
  • 1/4 צנצנת ארטישוק משומר, חתוך דק
  • 50 גרם פטה כבשים 5% פיראוס, מפוררת
  • 200 גרם (גביע) שמנת בטעם של פעם תנובה
  • קליפה מגוררת מלימון אחד
  • 2 כפות שמן זית
  • מיץ לימון
  • מלח
הוראות הכנה:
  • 01.

    קלוריות: 430 למנה | נקודות שומרי משקל:

  • 02.

    5 למנה

  • 03.

    טורפים  שמנת חמוצה, קליפת לימון ומעט מלח בקערה.

  • 04.

    מערבבים את המלפפונים, הארטישוק והאדממה בקערה עם מיץ לימון, שמן זית ומלח.

  • 05.

    שמים בצלחת עמוקה את השמנת החמוצה בשכבה אחת, מעל, מסדרים את הסלט המתובל ומסיימים עם גבינת פטה מפוררת.

הכנת? כאן מדרגים
(0)