טבולה אבטיח ובולגרית - סלט מרענן וקייצי ב-10 דקות | השף הלבן

סלט טבולה עם אבטיח ובולגרית

דרך נהדרת להנות מאבטיח ובולגרית – ארוחה קלה (ומשביעה) שמשלבת אותם עם סלט טבולה אהוב. הקיץ הזה הולך טעים במיוחד!

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
סלט טבולה עם אבטיח ובולגרית
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל4-6:
  • 1/2 כוס בורגול
  • 1/2 כפית מלח
  • קורט פלפל שחור
  • 3/4 כוס מים רותחים
  • 1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/3 כוס נענע קצוצה
  • 1/2 בצל סגול קטן קצוץ דק
  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 3 כוסות קוביות אבטיח
  • 1 כוס קוביות גבינה בולגרית מעודנת "פיראוס"
הוראות הכנה:
  • 01.

        שמים בסיר בורגול, מלח, פלפל ומים רותחים.

  • 02.

        מכסים, מביאים שוב לרתיחה, מכבים ת האש ומניחים ל 15 דקות עד שהמים נספגים והבורגול רך.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 03.

        מצננים כחצי שעה עד לטמפרטורת החדר.

  • 04.

        מעבירים לקערה את הבורגול, פטרוזיליה, נענע, בצל סגול, מיץ לימון, שמן זית ומערבבים.

  • 05.

        מוסיפים אבטיח וגבינה בולגרית מעודנת, מערבבים בעדינות ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)