סלט טבולה עם אבטיח ובולגרית
דרך נהדרת להנות מאבטיח ובולגרית – ארוחה קלה (ומשביעה) שמשלבת אותם עם סלט טבולה אהוב. הקיץ הזה הולך טעים במיוחד!
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל4-6:
- 1/2 כוס בורגול
- 1/2 כפית מלח
- קורט פלפל שחור
- 3/4 כוס מים רותחים
- 1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 1/3 כוס נענע קצוצה
- 1/2 בצל סגול קטן קצוץ דק
- 1/4 כוס מיץ לימון
- 1/4 כוס שמן זית
- 3 כוסות קוביות אבטיח
- 1 כוס קוביות גבינה בולגרית מעודנת "פיראוס"
הוראות הכנה:
-
01.
שמים בסיר בורגול, מלח, פלפל ומים רותחים.
-
02.
מכסים, מביאים שוב לרתיחה, מכבים ת האש ומניחים ל 15 דקות עד שהמים נספגים והבורגול רך.
טיימר מופעל
-
03.
מצננים כחצי שעה עד לטמפרטורת החדר.
-
04.
מעבירים לקערה את הבורגול, פטרוזיליה, נענע, בצל סגול, מיץ לימון, שמן זית ומערבבים.
-
05.
מוסיפים אבטיח וגבינה בולגרית מעודנת, מערבבים בעדינות ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים