הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
גרסה משודרגת לסלט תפוחי אדמה מסורתי והפעם משודרג עם תוספות טעימות
1. מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
2. חותכים את תפוחי האדמה לשמיניות (או לחצאים אם הם קטנים) ומעבירים לקערה. מתבלים בשמן הזית, המלח הגס ומעט פלפל ומערבבים היטב. מניחים את תפוחי האדמה בתבנית, כשצדם החתוך פונה כלפי מטה ואופים כ-20 דקות, עד שהם רכים וזהובים.
3. מחממים את החמאה במחבת גדולה ומטגנים את הבצל 5-4 דקות, עד ריכוך. מפזרים את הסוכר החום, מלח ופלפל וממשיכים לטגן, תוך כדי ערבוב, עד שהבצלים שחומים ורכים.
4. מכינים ליד הכיריים קערה עם מי קרח. מביאים לרתיחה בסיר גדול מלא מים עם מעט מלח. מוסיפים את אפונת השלג ומבשלים 2 דקות. מסננים ומעבירים מיד לקערת המים, לעצירת הבישול. מסננים שוב ומסירים את החלק הסיבי שלאורך התרמילים.
5. מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב.
6. שמים בקערת הגשה את תפוחי האדמה, הבצל המקורמל ואפונת השלג. טועמים ואם צריך מתקנים תיבול. יוצקים את הרוטב על הסלט בעודו חמים ומגישים מיד.