סלט עשבי תיבול, תותים ורוקפור | השף הלבן

סלט עשבי תיבול, תותים ורוקפור

סלט מרענן וטעים במיוחד.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
סלט עשבי תיבול, תותים ורוקפור
המרכיבים ל6 מנות:
  • עלים שלמים מצרור פטרוזיליה
  • עלים שלמים מצרור כוסברה
  • עלים שלמים מ-1/3 צרור נענע
  • 3-2 בצלים ירוקים קצוצים (הלבן והירוק)
  • 12 תותים בינוניים פרוסים (או פרוסות מנגו, אגסים וכדומה)
  • 200 גרם גבינת גליל-רוקפור קולאז
  • לרוטב:
  • 2 כפות שמן זית
  • 3 כפות מיץ לימון
  • 1 כף חומץ
  • 1 כפית חרדל דיז’ון גרגרים
  • 1 כפית סוכר חום
  • מלח ופלפל שחור גרוס
הוראות הכנה:
  • 01.

    קלוריות: 150 למנה | נקודות שומרי משקל: 5

  • 02.

    מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב.

  • 03.

    מערבבים את עשבי התיבול בקערת הגשה. יוצקים עליהם את הרוטב, מפזרים מעל תותים וגבינת רוקפור מפוררת ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)