סלט עגבניות, מלפפונים ובצל עם פרוסות בולגרית מעודנת | השף הלבן

חוריאטיקי – סלט יווני – סלט עגבניות, מלפפונים ובצל עם פרוסות בולגרית מעודנת

קסמו של סלט יווני בפשטותו ובחומרי גלם טריים ומשובחים

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
חוריאטיקי - סלט יווני - סלט עגבניות, מלפפונים ובצל עם פרוסות בולגרית מעודנת
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן
המרכיבים ל2-4:
  • 4 עגבניות חתוכות לפלחים
  • 3 מלפפונים פרוסים
  • 1 פלפל ירוק חצוי לאורכו ופרוס
  • 1 בצל סגול קטן חצוי ופרוס
  • חופן זיתי קלמנטה
  • 1/2 כפית אורגנו יבש
  • 4 כפות מיץ לימון או חומץ
  • פלפל שחור, מלח
  • 4-5 כפות שמן זית
  • 4 פרוסות בולגרית "פיראוס"
  • להגשה: אורגנו טרי או פטרוזיליה קצוצה, שמן זית
הוראות הכנה:
  • 01.

     שמים את כל מרכיבי הסלט למעט הגבינה בקערה ומערבבים.

  • 02.

    מניחים את פרוסות הגבינה, בוזקים אורגנו טרי או פטרוזיליה ושמן זית ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(2)