• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • מתכונים נוספים
  • פסטיבל יווני
  • סירות חצילים ממולאות בגבינות
ספריית-השף
  • מליצאנס פפוצקיה - חציל ממולא בפטה ורוטב עגבניות
  • חציל על האש עם סלט עגבניות חריף ופרובטו
  • בורקיטס דה מרדג׳נה - בורקס פטה וחצילים בנוסח יהודי
  • סלט קיץ ירוק וגבינה צפתית

סירות חצילים ממולאות בגבינות

גירסה יוונית נפלאה לחצילים ממולאים בגבינות

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : שילה כהן \ צילום : אפיק גבאי \ עיצוב : נעה קנריק
דרג:
סירות חצילים ממולאות בגבינות
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: 4
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 200 גרם גבינת חמד 16% של פיראוס מגורדת
  • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת כגון "עמק"
  • 3-4 ביצים טרופות
  • לבזיקה מעל ה"סירה" :
  • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת כגון "עמק"
  • פטרוזיליה קצוצה לקישוט
  • 4 חצילים חצויים (נקביים, בלי הרבה גרעינים) בינוניים
  • מלית:
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 200 גרם גבינה בולגרית 16% של פיראוס מפוררת

איך מכינים:

הכנה ראשונית: מחממים את התנור ל-200 מעלות, חוצים את החצילים ומרוקנים את תוכנם לקערה.
1.  משמנים נייר אפייה בתבנית, מניחים עליו את סירות החצילים המרוקנות, בוזקים עליהן קצת מלח גס ומעט שמן זית.
2. קולים את סירות החצילים בתנור עד לריכוכן. מוציאים מהתנור.
3. מטגנים את הבצל בשמן זית - עד להזהבה קלה, מוסיפים את "בשר" החציל החתוך לקוביות, מערבבים בזהירות, כדי שלא ייחרך.
4. כאשר קוביות החצילים התרככו, מסננים היטב מהשמן ושופכים אותן עם הבצל לקערה.
5. מוסיפים לקערה את בלילת הגבינות והביצים. מתבלים על פי הטעם.
6. מוציאים את סירות החצילים הקלויות מהתנור וממלאים בהן את המלית.
7. בוזקים גבינה צהובה מעל ואופים כחצי שעה, עד להזהבה יפה.





















דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • מליצאנס פפוצקיה - חציל ממולא בפטה ורוטב עגבניות
  • חציל על האש עם סלט עגבניות חריף ופרובטו
  • בורקיטס דה מרדג׳נה - בורקס פטה וחצילים בנוסח יהודי
  • סלט קיץ ירוק וגבינה צפתית
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו